Da. E magnific! Innorat, bate vantul, picura, sunt cam vreo 3 grade si inca nu s-a topit toata bruma de azi-noapte. In rest...atmosfera de primavara adevarata!
Superbă, ca orice început de drum.
http://www.google.com/......tp?/imgres album%3D6142111%26picture%3D93457111&h=768&w=1024&sz=352&tbnid=5T4P4SAT8Fc7mM:&tbnh=91&tbnw=121&prev=/search%3Fq%3Dprimavera%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=primavera&usg=__YxwKAz_0nytepuOTVuQTuZBNQZ8=&docid=3xRL0uhbO7dGKM&hl=ro&sa=X&ei=gucxUaCMB67X7AbuiIGYDA&ved=0CHYQ9QEwCg&dur=2056
O ADOR chiar daca e racoare.De-ar fi tot timpul anului 15-20 Grade SI SOARE AR FI SUPER
Da.
Imediat plec la o plimbare, daca e asa frumoasa vremea.
O zi superba sa ai.
Da imi place si atmosfera asta de (prima)vara, dar si de atmosfera de care esti tu inconjurata de flori, dupa cum se vede in poza profilului tau o_O. Ce frumoasa blondina mai esti si tu.Cum sa-mi displaca holbarea la poza din profilul tau?
Multumesc.Nu sunt suparata, de ce as fi?
Pai o fata blonda frumoasa ca tine... nu are de ce sa fie.
Imi place, in mare, primavara; e mai bine ca e mai cald (nu imi mai ingheata picioarele) desi poate foarte bine sa ninga si acum
Eu vreau sa vina vacanta.
O nu... nu-mi spune că doar in Baia Mare e frig ca dracu şi ninge din 20 in 20 de minute... x.x