| anda1313 a întrebat:

Ce gesturi facute sau ce cuvinte rostite de iubiti/e, de prieteni/e v-au ranit cel mai tare?

Răspuns Câştigător
| NinaY a răspuns:

De la "prieteni ", m'au lasat balta cand aveam nevoie, stateau cu mine doar pentru ca aveau ce castiga de pe urma mea, si chestii de genul : " Stii ca ma folosesc de tine nu?" si " Mortii tai de zdreanta, de cand comentezi tu la mine?! vezi ca nu iti permit sa imi raspunzi pentru ca ma consideri prietena "

De la iubit..."adio ", "nu cred ca mai merge, pa'pa si ai grija ", "cateodata ma gandesc ca stau cu tine doar ca sa te f*t " si multe altele. Ah da, si " hai pa! du-te la prietenii tai! cred ca te asteapta cu **** in sus sa te f**a! "...
Unele erau cand ne certam rau de tot.
De fapte, am realizat ca m'au mintit unii prieteni, si de el... Ei bine era beat si s-a culcat cu alta.sunt multe sad Si toate dor crying

8 răspunsuri:
| criss:) a răspuns:

De la iubit:''trebuie sa luam o pauza''si de un an tot in pauza am ramasstraight face
si la prieteni am fost parasita de unii atunci cand aveam cea mai mare nevoie de ei si m-au vorbit pe la spate.sad

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Au fost multe şi cel mai bine e să încerci şi tu să le uiţi. O să-ţi fie şi ţie mai bine aşa!

| nobody_9468 a răspuns:

M-a sunat si m-a intrebat ce fac, eu i-am zis ca beau suc Coca'cola si mi-a zis sa nu mai beau ca ma ingraslaughing. Nesimtita de elstraight face. Oricum dup'aia m-am luat si eu de ellaughing, l-am aranjat binewinking.

Bafta.

| Corinne a răspuns:

Buna!
Iubitul meu nu m`a ranit niciodata. Daca am plans eu, cu siguranta a plans si el love struck la certuri imi spunea cateva lucruri ce se intamplau acu cateva saptamani si imi amintea de ele.Si ma deranja acest lucru pentru ca tinea in el.In rest nu, incearca intotdeauna sa`mi faca pe plac.batting eyelashes Ma iubeste love struck ce mai oh go on

| andrei a răspuns:

Pai nu as putea zice chair iubitahee hee\rolling on the floor adica suntem prieteni dar ea nu-s tie ca o palc si cred ca ii place de altcinevasad
Mia zis ca nu stiu sa fac ochi dulci unei fete si ca cel de care ii pacle ei stie crying apoi a vazut ca sunt suparat si a zis ca a fost o gulma. dar ma ranit

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Minciuna în sine.
Pa, pa.

| sweetgirl9 a răspuns:

Faptul ca mau vorbit pe la spate, ca mau folosit. cand am realizat asta le-am intors spatele astia nu sunt prieteni adevrarti...trebuie sa. ti gasesti niste prieteni care sa te inteleaga si sa-ti fie alaturi mereu

| Bacemi a răspuns:

Indiferenta cel mai mult. Mereu m-a durut cand am investit sentimente si mi s-a raspuns prin indiferenta.