Eh,aici sunt multe lucuri ce ma scot din minți și legate de comportament dar și de firea lor.
Sufăr de misofonie.Ma deranjează foarte tare când cineva plescaie, soarbe sau înghite zgomotos.Ma enervează și muscaturile exagerat de putenice sau când mănâncă cineva cu gura deschisa.
Pe urma nu prea îmi plac gesticularile.Cand cineva începe sa vorbească și își ia zborul îmi da senzația ca vrea sa atragă atenția cuiva.Altfel nu îmi explic de ce ai da atat din mâini, ca eu nici când sunt nervoasa nu fac asta.
Nu îmi plac glumele nesărate făcute de oameni.Bagatul în seama aiurea daca vezi ca nu am subiect cu tine.Chestiile libidinoase,sau glumele și discuțiile cu tenta sexuala, lingusenia, minciunile evidente, grandomania, arfele pe stomacul gol....etc
Pot înțelege vorbitul cu gura plină, care e foarte scârbos. În mod similar, nici eu nu suport când cineva mestecă cu gura deschisă. Dar strănutul?
Deci un stranut si vorbitul cu gura plina te deranjeaza mai mult decat o basina sau decat scobitul in nas?
M-am găndit mult la intrebarea asta și da, Nu m-a enervează nimic la oamenii.
Nu-mi plac mincinoșii și lingușitorii. Nu-mi plac oamenii fără cuvant. Dar genul ăsta de oamenii nu mai mă văd a doua oară.
Faza cu strănutatul nu o înțeleg, cu toții facem asta și am auzit că e periculos să te abții. Dar daca nu pui mana la gura când strănuți, da, e enervant. Pe mine mă enervează foarte mult oamenii arțăgoși și necivilizați, romii in principal pentru ca de obicei ei sunt așa (mi s-a întâmplat să merg in tramvai cu unii care fumau, sau aveau dat drumul la boxa, cred că ar trebui sa se poată da amenda pentru asta)
Stranutul este ceva involuntar. Nu ai motiv sa te enervezi.
Insă vorbitul cu gura plină, da. Tine de educatia persoanei respective.
Cand se uita insistent la mine sau cand mananca prea mult in fata mea, plus aia care se lauda din orice si se cred buricul pamantului
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: