| M4RK a întrebat:

Ce haine de firma va plac?

Răspuns Câştigător
| Gabystelistu95 a răspuns:

Second Hand.

13 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Firma SH (second hand laughing )...hai fii serios...acum chiar conteaza daca ai haine de firma sau nu? multumeste ca ai cu ce sa te imbraci ca sunt unii copii care saracii nu au banii sa'si ia haine de la 3, 8 si ingheata de frig si mor de foame...haine sa ai apoi daca is de firma bine daca nu iar ii bine...is mai speciale ca au o sigla... oricum moda trece si anul vitor nu o sa mai porti bluza aia pe care ai dat 4 milioane happy

| M4RK explică:

Ce haine va place de firma sau second hand?(scuze)happy

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Asa mai merge...normal ca second hand...ma zgarcesc cand vine vorba sa dau multi bani pe haine...in plus la second hand gasesti multe haine de calitate(de firma cum zici tu) asa ca nu vad care e rostul sa dai 1 mil pe un tricou cand poti da 2 lei pe aceeasi marca.Tot ce mi-am luat au fost in stare buna si nici nu puteai zice ca sunt second hand.In niciun caz nu arunc cu banii in hainele de firma

| deejayra a răspuns:

Daca vad ceva frumos si imi place...il cumpar, nu conteaza firma(dar cu o limita, ca acum daca vad un tricou de 1 milion si imi place...totusi e cam scump). In general mai intru si prin magazine Kenvelo... unde gasesti multe haine frumoase si ieftine.

| Crs a răspuns:

Corect este : Ce haine de firma va PLAC! happy

| eeeeeeeeee a răspuns:

Uite asta este diferenta dintre cei ca tine si cei ca mine:ca tie iti "place" hainele de firma, iar mie imi "plac" hainele decente, dragute, indiferent de ce scrie pe eticheta lor.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Fata mea e manager
Urca firma pan' la cer!

Imi plac hainele din gradina Edenului. Aia da marca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la solduri.sau obisnuite. oricum, ieftine frumoase si durabile. mie nu-mi place hainele de firma.imi plac astelalte.

| xibalba a răspuns:

Nu prea imi cumpar haine de firma, sunt scumpe si in general platesti firma, nu neaparat calitatea. Doar adidasii cumparati sunt din piele si ma costa ceva. Cat despre firma... Nike mi se pare alegerea potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le coq sportif

| cipy96 a răspuns:

Ikikik
]

| cipy96 a răspuns:

Tgtg

| cipy96 a răspuns:

Le coq sportif, levis, domyos, place, 1880, adidas, cat, boss si cam atat...va pup pe totii