| alexaalexandraa a întrebat:

Ce i-ai spune persoanei pe care o urasti cel mai tare, daca aceasta ar fi in fata ta acum?

Răspuns Câştigător
| CARMENCITA a răspuns:

Sincer nu urasc pe nimeni,dar sunt persoane care mi-au facut rau mie sau altora,dar nu le urasc, nu merita efortul.I-as spune:"Ai grija ce faci, tot raul pe care-l faci sau il gandesti se va intoarce impotriva ta intr-o zi.Nu face rau celor din jur si nu te lauda ca esti crestin cand nu sti semnificatia si iti bati joc de oameni si de tot si iti pasa doar de bani si nici macar de bani".Am cunoscut o persoana ciudata de curand.M-a pacalit si mi-a incurcat viata si tot nu o urasc.Cica e credincioasa si minte, pacaleste, incalca legea si are bani dar din cauza ca e avara nu ii vede.Ar fi in stare sa-si vanda si copilul.Ma bucur ca nu urasc pe nimeni si ca inca nu sunt ca unii si daca as avea o firma si bani si as fi inumana ma jur ca desfintez firma decat sa-mi bat joc de angajati sau sa incalc legea.Nu urasc pe nimeni,nu judec, dar nu vreau sa am pe langa mine pe unii, desi e pot intelege pe orice si sa le gesesc explicatii.Am studiat psihologia.Nu uri nu e bine pentru sufletul tau.

6 răspunsuri:
| AdeeXd a răspuns:

Un raspuns simplu: esti o fufa...

| Guogle a răspuns:

De podul casei?

| Guogle a răspuns:

Iti fac eu loc pe usa, daca vrei si invitatie iti dau

| Guogle a răspuns:

Cu placere, plecaciune si o bancnota de un leu pentru marele preot, arhiepiscop sau ce o fi si el laughing

| Guogle a răspuns:

Tot pacatos

| Lili92 a răspuns:

I-aş spune doar atât:te iubesc!

Întrebări similare