Isi ia adio ca asa vrea, ca cine nu vrea sa plece nu pleaca orice ar fi.
Oricum nu pleaca, revine sub alta forma.
Pleaca acum pentru ca prea multa lume s-a prins ca se tot "deghizeaza" si ca e tot ea.
"Pleaca", ca isi schimba userul de fapt, nici nu pleaca cred.
Ii plac deghizarile, mastile, tot felul, daca x isi da seama ca, cutare nu stiu cum e, daca x nu isi da seama, cam temele astea le avea la intrebari, revine pentru ca ii plac astea.
Si jocul probabil e ca sa nu te prinzi ca ea e, adica sa-i reuseasca deghizarea, e doar o parere.
Si cand jocul nu merge, nu mai are sens nimic, va face cumva iar sa nu se prinda nimeni ca ea ar fi.
Cand a zis adio TPU probabil da impresia ca pleaca.
Mie nu mi se pare aiurea ce zice pe aici, oricum de la mine are ignore (singura persoana pusa la ignore) pentru ca ma tot ataca aiurea si aici si pe privat asa in prostie.
Problema e ca de fapt face monolog, si pe privat, discuta doar ce vrea ea, tu nu prea poti discuta altceva, adica vrea sa raspunzi doar la ce vrea ea, nu prea e un dialog cum ar veni.
ROSALIA - Când mai găsesc un cont de al tău să mă
Anonimulul,, hotul striga hotul 'Am stiut imediat cand ti-ai facut acest cont.Pe celalalt cont aveai vreo 2000 de blocati, as fi curioasa cati ai aici! Nu trebuie sa imi raspunzi!
Ma gandesc ca ai avut acceptul Cristinei sa iti faci alt cont! Macar nuesti singurul! Noi sa fim sanatos!
Hai sa avem sarbatori luminate! pupa sotia
Ai voie sa faci alt cont daca il stergi pe celalalt, nu ai voie sa ai doua sau mai multe simultan.
Asa e si pe softpedia, dar acolo e mai greu sa te joci, ca ai nevoie de minim 25 sau mai multe raspunsuri moderate, adica nu apar pana cand nu le vede un moderator, si abia apoi poti posta liber.
Cristina nu accepta sa ai doua conturi simultan, dar daca l-ai sters pe celalalt, se considera ca nu mai ai, si ai voie sa-ti faci.
Pe un forum mai okey nu se putea asa ceva. Ai facut unu, ramai cu ala sau pleci, nu haos sa nu stie fiecare de fiecare. Te prinde dupa stil, pentru ca oricat te chinui, nu te poti preface mult timp, mai ales cand ai un stil cam unic pe tot forumul.
De ex pe softpedia nu poti posta anonim, esti acolo fi ala, nu te ascunde, ca si asa esti ascuns ca nu stie nimeni cine esti dupa un user pus care vrei.
Nu poti sterge intrebarea si raspunsurile, pai ce facem, ne jucam? Ai voie doar in 15 minute sa editezi raspunsul, dar moderatorii vad si ce scrisesei inainte.
Cand dai ignore, poate raspunde si la intrebarea ta, doar pe privat nu mai poate sa vb cu tine.
Ptr ca se considera ca poate intereseaza pe altii ce raspunzi tu la ce zic altii acolo, si ce raspund ei tie, fara legatura cu cine a pus intrebarea.
Deci nu merge oricum. Ignore e doar pentru interactiunea personala, nu publica.
Pedepsele se dau mult mai dur, dar sunt scurte in schimb, nu o luna ca aici de uita useru de forum. Iei 3-5 zile daca insulti de exemplu, ca sa intelegi ca nu merge sa faci ce vrei.
Deci mai sunt chestii de imbunatatit pe aici.
Nu cred ca se supara si nu incurca cu nimic. Felul ei mai pueril si copilaros nu e ceva nociv pentru TPU.
Cel mai probabil va aparea peste putin timp pe TPU sub alt nume si alt cont.
Iar noi ne vom da seama de fiecare data cela Rosalia din cauza stilului ei.
Asa facem si eu alta data, jocu meu era sa ma bat cu moderatorii sa nu ma poata face sa nu mai intru, dar spuneam cine sunt. Cu moderatorii care m-au suparat.
Va schimba userele pana nu ne vom mai da seama, asta e scopul ei!
E o satisfactie a ei sa ii reuseasca deghizarea fiind incantata de acest subiect.
O sa incerce sa schimbe si stilul, ca si asta e un fel de deghizare cumva.
Deja a inceput sa-l schimbe. De es Fox.ea era, dar eu nu prea imi dadusem seama.
Ca de aia schimba userele, altfel nu avea de ce.
Ii blocheaza pe cei ce o recunosc de necaz ca au prins-o, dar nu asa se face.
Ci se cauta solutii, se gandeste treaba cum sa faca sa nu o mai prindem daca tot asta este jocul ei.
Asa e matur, copilaros e sa blochezi pe cei mai destepti ca tine.
Blocand, aia or sa zica la altii si mai repede se afla ca ea e.
Sunt de mai mult timp pe site decât tine, nu e prima dată când își șterge contul, va apărea clar în decurs de câteva zile, dar stilul nu și-l va schimba. Sau cel puțin va încerca, dar fără succes.
O sa incerce sa umble si la stil, lucreaza la asta. Nu stiu cat ii va reusi, dar asta face. In momentul in care nu ne mai prindem ca ea e, si-a atins scopul, deghizarea i-a reusit.
Jocul e interesant, e ca si cum incerc eu sa fac sa nu ma recunoasca nimeni din jur cand ies afara, si sa o fac cat mai bine in caz ca se prinde vreunul ca eu sunt. Asta fizic, ca daca vorbesti, se prinde.
Sau nu se prinde, ca daca ma duc in piata la un taran de la care cumparam, nu stiu daca mai tine ala minte vocea mea.
Si tot incerc si iar incerc pana ce nu ma va mai recunoaste nimeni.
Rosalia mai are un cont și m-a blocat imediat după ce am răspuns la întrebarea de aici.
Deci ea a spus - AdioTPU - la contul ăsta
https://www.tpu.ro/utilizator/acbtju
Și o să continue cu contul cu care m-a blocat imediat după ce am răspuns la întrebarea asta.
Pai a zis AdioTPU ca ea era, altfel nu o atingeau banuielile ca ea ar fi useru ala sau ala.
Dar a zis asa la misto, normal ca revine.
Pana la urma asta e problema ei de la mansarda, trebuie sa ne obisnuim cu asta. Cine vrea ii raspunde, cine nu, nu.
Fac abstractie ca, cu mine s-a purtat urat, dar obiectiv fiecare le avem pe ale noastre, ea isi schimba userele, eu am alte chestii care nu se vad aici (mai multe ca ea), si tot asa, altul are altele.
Ori ne obisnuim si acceptam acel om, ori nu mai avem tangenta cu el, cam asa se face.
La ea e un joc, ii place arta deghizarii, sa vada daca o poate face cat mai bine posibil, cand e prinsa va incerca sa procedeze mai profi sa nu se vada, si tot asa.
Incearca sa schimbe si stilul pana ce nu o mai prindem.
Isi perfectioneaza metodele, se antreneaza de fapt pana o sa-i iasa.
Nu e rau asta, dar na, ce sa zic. Pe unii ii deranjeaza ce zice.
ROSALIA - Când mai găsesc un cont de al tău să mă blochezi imediat ca să știu că ești tu.
Stai calmă, și-a mai luat de cinci ori adio de la site-ul ăsta în ultimii ani. Dă-i o săptămână la dispoziție și va apărea iar.
Sincer eu nu știu cine e duduia. Am înțeles că era un soi de vedetă
Tot ce știu de Roslia este că a avut un cont Jokerul in paralel cu contul ei principal. Dar asta a fost în urmă cu un an.
nyoentox2002 întreabă: