| Flavianadx a întrebat:

Ce-i place romanului masina 4x4 cât tancul? Vad tot mai des Lambo Urus prin centru. Cred ca incepe sa devină ceva banal, gen Macan, doar ca Urus e $200 mii. De banii aia romanul nostru și-ar putea lua o limuzina sau ceva sport... Huracan, McLaren 650S, Ferrari 458 etc.

Răspuns Câştigător
| Mirel4412 a răspuns:

Poate la oameni nu le place viteza vrea doar sal plimbe pe finu mirel sa se dea mari

| Flavianadx explică (pentru Mirel4412):

Pana la dristor kebap laughing unii au ceafa asa de lata, ca nici n-ar incapea in alt gen de masina.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se simte bine de.aia isi permite masina. Pe mine m.a costat 22.000£ un toyota GT86 țiplă

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Fiecare cu preferinta lui. happy
Când bugetul îți permite, ti-o alegi in functie de personalitate.

| dinaprilie a răspuns (pentru floresdemayo):

Personalitate scalabila cu marimea masinii? Cate usi are? Nu mai e de mirare multe de mult timp! Nici nu cred ca a fost doar lucru s-a schimbat sau ei...ei ei ei happy

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce-i place romanului sa se dea interlop/politician corupt/prost de-a binelea... Toti pe care ii stiu ca si-ar permite masini scumpe au chestii banale, care nu ies in evidenta. Daca vrei musai sa faci o treaba ca ai bani, iti iei un Logan sau alta vrajeala, gen Sandero, bagi un motor monstru inauntru, apoi adaugi blindaj de vreo tona-doua.

| Frank51 a răspuns:

Wow. Chiar întrebi asta.

| Flavianadx explică (pentru Frank51):

Ce? credeai ca nu ma pricep la masini?

| PainTech a răspuns:

Trebuie o masina adaptată strazilor din România.

| Digikey a răspuns:

Poate ca are si doua masini sport in garaj, dar ii trebuie una mai mare sa se simta confortabil in timp ce tu iti dai seama ca o are mica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-i place? Pai toti care au x6 sunt patroni sau proxeneti, rar o sa fie unu care chiar sa isi justifice baniii.
Legiile sunt facute dea-n pl. la noi in Romania, majoritatea isi permit sa fure.
Pe deoparte, femeile ori au supt mult si au obtinut masina sefului de la firma, ori au un amant cu bani, ori e videochatista. Putine sunt care chiar merita sa conduca la o masina ca aceea, acele care au stat in Universitate sau au ajung managere.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si ce, daca e patron de ce il pui in acelasi nivel cu proxenenetii? Uite, am cunoscut pe cineva cu X6, nevasta unuia cu citamai firma de transport. Baiatul lor mic a fost coleg cu fiica-mea la scoala. Amindoi niste oameni foarte modesti, educati, nu ieseau absolut deloc in evidenta, doar daca vedeai cand venea cu tancul ala de X6, atita tot. Legat de legi, nu e vorba ca sunt neaparat facute nasol, ci ca NU SE APLICA cum trebuie. P.S. Daca e videochatista si face bani de X6, toata stima si respectul, atunci fata aia chiar are ceva in cap. Nu de alta, dar impresia generala ca iti bagi chestii in orificii si curg banii e complet diferita de adevar...

| Gligore2000 a răspuns:

Nu avem strazi pentru masini joase.

| Flavianadx explică:

Vad ca nimeni nu a raspuns ceea ce e evident. Astia cu masini mari o au mica... si incearca sa compenseze.

| InRezevor a răspuns:

Au auzit că e la moda. Dar oricum se devalorizeaza = ))
Uite, un Mercury Cyclone 1968:
https://www.autoscout24.ro/......1be460d165

Doamne, o minunăție, are 53 de ani și încă valorează mai mult decât cazanele germane de 4-6.000 euro și care oricum majoritatea sunt cu km dați înapoi și cu accidente acoperite de samsari. Iar peste 3 ani își vor împărți la 2 prețul fiindcă de devalorizează. Dar astea pentru pasionați și de epoca vor rămâne mereu printre cele mai bune investiții și bunuri.

Întrebări similare