anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce i-ați face lui Vladimir Putin daca l-ati avea acum in față?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii propun sa ma cazeze toata viata mea in orasul subteran care il detine, alaturi de 5 blonde sexy sa duc o viata buna - femeile sa fie rusoaice care pot vorbi engleza.

| gabicoo a răspuns (pentru mgtow):

Să mori tu! laughing Ai grijă ce-ți dorești! laughing
Alea te pun să o faci de două ori pe zi, șapte zile pe săptămână!
Nu cred că ești în stare!winking

| mgtow a răspuns (pentru gabicoo):

laughing aveam o ninfomana care a stat o vreme cu mine (prieteni sexuali) si ne calaream de 6 ori pe noapte - 15 min pauze intre sexe...

| mgtow a răspuns (pentru gabicoo):

Rusoaicele sant misto - picioare lungi frumoase, cunosc o familie care au un baiat in Moscova si spune ca au fite in cap la fel ca ale noastre, omul fu... ce prinde iti dai seama ar vrea o familie dar nu are cu cine. Desi pot zice ca alea arata bine, la fel de mult sant abuzate fizic batute violate etc.

Bula
| Bula a răspuns:

L-as saluta si l-as felicita, ca presedinte.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aș discuta cu el omenește în germană. Acum el este președinte și l-aș trata ca atare, căci nu am o relație personală cu el.

| gabicoo a răspuns:

I-aș zice: Nu trage domn Volodea! Sunt eu! Lăscărică! Omu matale!

| RxTx a răspuns:

ÎI ROG PE TOȚI MAI MARII LUNII : să pice de comun acord cu americanii rușii chinezii indienii... si cine o mai avea bombe nucleare pe planeta aceasta să le distrugă
Să le dezamorseze și să le trimită pe soare.
Asta mi-sar părea cea mai ieftină simplă și non-poluantă soluție pentru a biodegrada toate lucrurile periculoase de pe planeta aceasta.
Că dacă se apucă oricine să dea cu nucleara dispare planeta. Dispare viața de pe întreaga planetă!

Mie imi place lupta dreaptă ca în poveștile cu prâslea cel voinic și zmeul.

Înțeleg că sau cam terminat resursele pe planetă și că este nevoie de al treilea război mondial.
Dar de ce să nu se facă cu buzduganul praștia polonicul.
Că alfel nu va mai exista nici un câștigător pentru că cel ce va câștiga va trăi în radiații nucleare...

Nu e mai bine cu arcul cu săgeți!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru RxTx):

Foarte amuzant. Pe linga alea doua nucleare date pe japonezi au mai fost cateva ZECI de detonatii militare la suprafata, in aer liber, si uite ca nu a disparut planeta!

| sadrian46 a răspuns (pentru RxTx):

ÎI ROG PE TOȚI MAI MARII LUNII.
Da, așa este cum ai rugat, ai Lunii.
Războiul nu este cu pistol cu apă, este pe viață și pe moarte, din motive vitale, nu joc de-a hoții și vardiștii.
Nimeni nu înțelege că Putin își apără țara.

| sadrian46 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Acelea au fost detonații, nu atacuri. Apoi poularea radioactivă a fost atât de mare, încât au decis toți să le sisteze.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Da, dar tot in aer liber. Daca acum baga Putin 2-3 nucleare de-alea tactice, poluarea nu se va ridica nici la 10% din cit au produs toate testele de suprafata din ultima suta de ani. Bine, ca va afecta zone populate si o sa dea economia peste cap si mai tare, asta e alta poveste...

| sadrian46 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

... baga Putin 2-3 nucleare de-alea tactice. Dacă le bagă, nu le bagă pe teren viran ci omoară ceva sute de mii de oameni cu ele deodată, ceea ce nu este doar poluare ci genocid. Și în plus, generează la toți cei ce dețin, și la cei ce vor deține arme nucleare sentimentul că e voie să omori cu toptanul. Aceasta ar fi marea poluare morală, care acum nu există încă. Și asta nu este altă poveste de poveste, ci tragedia pe care o trăim deja.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Pai deja e genocid ce se intampla acolo... la cum degenereaza lucrurile de prin 1990 incoace, nu vad o iesire calma. Poate doar daca avem noroc sa ne invadeze ceva extraterestri ca sa inceapa omenirea sa lucreze cu adevarat impreuna...

| scp3008 a răspuns (pentru RxTx):

Daca nu ar exista bombe nucleare deja am fi la al 4-lea razboi mondial intre timp murind alti zeci sau chiar sute de milioane de oameni. Nuclearele in sine au efect psihologic, descurajeaza conflictele militare directe intre marile puteri.

Întrebări similare