Eu o sa fiu mai rau... Pt mine conteaza cel mai mult fata unei fete. Poate sa n-aiba sani, fund, si poate chiar sa fie plinuta Daca nu are o fata draguta, sau cu caracter... nu prea ma uit la altceva. Apoi neaparat, trebuie sa nu fie 'varza". "varza" inseamna (proasta, cu nasul pe sus, fara simtul umorului, cu idei de pitzipoanca). Daca arata binisor si nu e varza, dar totusi nu e prea desteapta, nu-i problema prea mare, ca o cresc si o educ eu Apoi trebuie sa aiba niste ochi frumosi. Nu culoarea conteaza cel mai mult, ci sa fie frumosi, adica sa fie "adanci" si "sinceri". Urmatorul nivel il constituiesc sanii si fundul. Sanii sa fie cel putin normali, nu sunt mofturos. Un fundulet generos si ferm este un plus (UN PLUS MARE DE TOT ) ). Sper sa nu ma faceti "naspet" cu atatea mofturi
A da. si ar mai fi ceva. Sa stie engleza destul de bine cat sa nu se uita la filme cu subtitrari d-alea. Cand le aud ca ma intreaba "Da' subtitrare nu iei?" mi se ridica parul in cap!
Numai bine, Shin.
Educatie, caracter, bun simtz, frumusete, inteligenta = in ordinea pusa; am vorbit numai in numele meu
Mai baieti, voi chiar va agitati ca un Pepsi degeaba, daca m-ati cunoaste ati sti adevarul despre mine
Glume face oricine doar nu credeti ca a dat firma de bicuri faliment?
Si chiar daca ar fi asa, exista alte metode
@lia: Ce ai descris tu acolo... cred ca e kriptonita mea Imi moare si "echipamentul" cand vad asa ceva. mai ales partea cu axila )
Shin
Deci. despre asta vorbim?
http://rufadas.com/wp-content/uploads/2007/05/hairy-girl.jpg
Shin :)))))
Pai tocmai spuneam... e kriptonita mea... daca vad asa ceva... imi moare instalatia
Shin
Ehh.sunt tocmai buna pentru shin si pentru grim... sper ca nu va deranjeaza faptul ca sunt blonda
Frumusetea e ceva subiectiv. Fiecare baiat are coordonatele lui in ceea ce priveste aspectul fizic.
Pe langa aspectul fizic, mai sunt insa si alte lucruri extrem de importante.
Pe mine ma atrage atitudinea, privirea si zambetul la prima vedere. Apoi, dupa ce iau contact cu ea, ma poate atrage felul ei de a gandi, felul de a se comporta.
Pe mine unu ma atrag fetele vesele care nu sunt cu nasul pe sus si evident aspectul oricine zice ca aspectul nu conteaza minte.
Bună.
Cu cât o fată este mai feminină cu atât un băiat se zăpăcește după ea.
Un parfum ușor dulce-oriental, un machiaj subtil, ținută vestimentară cu bun simț cu culori deschise, mersul legănat, vorba dulce mult aduce, și celelalte atu-uri pe care numai o fată inteligentă știe să le pună în valoare.
Pa, pa.
andra95 întreabă: