| teodora3 a întrebat:

Ce imi recomandati pentru piele impotriva tantarilor? sa ma dau inainte de a iesi afara.

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Stai Teo, că a venit bărbatămeu și mi-a zis că se dă cu spray anti țânțari de la Johnson- http://www.farmablu.ro/farmacie/autan-family-junior. Cică sunt mai multe produse și de la Sano, dar Johnson e bună și nu produce alergii.
O seară cu zâmbet și fără țânțari!

9 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Oțet

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

• Luati Vitamina B1 in doze mari.
• Purtati doar haine deschise, culorile inchise ii atrag in mod special pe tantari.
• Folositi cu economie parfumurile, mai ales cele cu arome de flori.
• Plantati busuioc in ghivece si tineti-le in casa sau pe balcon.
• Aparatele speciale cu ultrasunete sunt un remediu eficient.
• Aprindeti lumanari parfumate cu miros de lamaie sau puneti ulei aromat de lamaie amestecat cu apa.
• Preparati un amestec aromat din 100 ml untdelemn de masline, cu 30 de picaturi de ulei de menta, geranium sau eucalipt (se gasesc in comert). • Ungeti-va cu solutii speciale anti-tantari (spray-uri si creme care se gasesc in comert).
Știu că mirosul de oțet îi ține la distanță.
O seară cu zâmbet și fără țânțari!

| teodora3 explică:

Nu asta caut eu.am spus ceva sa ma dau pe piele daca ies afara degaba port eu haine deschise si alte chestii cand ajung in casa sunt plina de bube de la tantari.eu am auzit lumea ca s-a dat cu sprayuri de astea care face reclama la tv si au zis cas bune.si am zis sa vad daca a mai folosit cineva sa-mi spuna ce a folosit si daca e bunwinking

| teodora3 explică:

Si cum sa ma dau cu otet pe piele si pe urma sa ies undeva...hellloooo

| BRG a răspuns:

Bună mă gîndeam seara în pat să ții lîngă tine o cană cu oțet asta făcea bunica mea să alunge țînțarii, nu am vrut să te supăr. Scuze poate nu am înțeles bine întrebarea. O seară plăcută fără țînțari.

| FreddieMercury a răspuns:

Amoniac laughing Alungi si tantarii si oamenii rolling on the floor

| Mymymymmy a răspuns:

Sprey anti-tantarilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spray de tantari ar fi perfect cand am fost la mare in apartament m-am dat cu spray de tantari si pe toti ceilalti ia piscat si pe mine nu ca m-am dat laughing

| g3orgianna21 a răspuns:

A-Z este foarte bun