| Mayar a întrebat:

Ce impact vrei sa fi lasat asupra lumii dupa ce vei fi murit?

Răspuns Câştigător
| Mariapetrupanainte a răspuns:

As vrea sa fiu cunaoscuta ca un mare pictor sau modelier. Picturile mele sa fie prin galerii si sa fie vindute la licitatii cu sume enormebig grin Mi-ar placea macar ca copii mei sa-mi pastrezi lucrile dar sa nu fie aruncate si calcate prin picioare si apoi sa le arate nepotilor si sa zica uita asta a desenat bunica voastra. Vreau ca toti dupa moarte mea sa zica numai de bine de mine si sa-si aminteasca de mine ca de un om bun, cumsecade si amabil si sa fiu ca un model pentru altiibig grin

| Mayar explică (pentru Mariapetrupanainte):

Foarte frumos! D-zeu sa iti ajute sa devii ceea ce doresti.
E frumos ca sunt oameni preocupati de arta, de sensibilitate, de complex.

10 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Să nu mai existe război şi foamete, să nu mai existe boli, să ne ajutăm între noi, ţiganii să muncească şi să nu mai cerşească, să nu mai existe suferinţă şi durere, să nu mai existe trădare... Oricum, astea o să existe mereu pe acest pământ blestemat.

| Musique a răspuns:

Nul.

| T0T a răspuns:

Niciunul.

| OldSoul a răspuns:

Sper sa las o impresie buna dupa ce voi muri, oricum nu intentionez sa o fac prea de vreme, am multe de oferit.

| Doub a răspuns:

Niciunul.
Nu-mi pasa de lume, imi pasa de oamenii din jurul meu la care tin. Lor le-am lasat multa iubire si multe zambete.

| Croampa a răspuns:

Pai eu ma astept oricand sa mor( din motive gen: cade o bucata de tigla in cap, etc.) Si cu toate ca as muri, nu cred ca o sa observe cineva...

| Lawliet14 a răspuns:

Nu conteaza sa fi faimos, conteaza sa lasi ceva in urma, da. Dar nu e obligatoriu ca toti sa traiasca la fel, pentru ca exista un lucru mai important in lumea aceasta. Adica degeaba faci lucruri marete pentru oameni, daca esti un nenorocit si om ipocrit.

| Sociopat a răspuns:

As vrea sa omor toti camatarii si toate rudele lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa apar in Wikipedia.Nu stiu sub ce pretext dar as vrea.

Întrebări similare