Lady Gaga trebuie sa recunoastem ca are anumite melodii care sunt destul de bunein schimb pe cealalta parte cei drept intotdeauna a reprezentat simboluri sataniste, masonice sau orice alte culte care se ocupa cu aceste simboluri. Ea asa a atras foarte multe persoane prin vestimentatie la multe persoane anumite tinute sunt sigura ca li s-au parut exagerate.Simbolurile ei de multe ori semnifica puterea vrea puterea o are si pe unii dintre noi ne cucereste in mod inconstient prin simbluri
Una foarte proasta. Mai ales de cand am auzit ca este impotriva crestinismului si ca face baie in sange.
Gaby nu trebuie sa auzi ci iti dai singur seama din simbolurile pe care le reda. 1 ochiul atotvazator puterea este nelipsit in majoritatea videoclipurilor si cum l simbilizeaza ea este simbol satanic, 2 tinutele anumite tinute exprima cate ceva tinuta cand apare ca o calugarita a intunericului desi era imbracata in alb acea costumatie are o cruce rosie care stim foarte bine ce simbolizeaza. sunt multe indicii din care sa iti dai seama tu singur/a nu sa auzi pe la colturi
Baie in sange? Glumesti?
Si toate vedetele sunt sataniste(muzicieni, actori, sportivi, politicieni), nu doar Gaga.
Normala
Eu sunt o fana a ei
Imi place ca nu ii e frica de nimic
Si putin imi pasa, daca oamenii vor,, arunca cu rosii in mine,,
AlexandraAle121 întreabă: