1.62 m.
Contează pentru ambele sexe. O tipa mica de înălțime poate purta tocuri, in schimb o fata inalta, de 1.80 nu poate purta tocuri foarte inalte, pentru că ar arata ciudat. Plus ca s-ar putea sa dureze ceva pana va gasi un partener cam la fel de inalt.
La barbati conteaza destul de mult. Un barbat mai inalt are o alta prezenta cand intra într-o încăpere. Pana si-un costum se așează mai bine pe el
Personal, prefer tipii intre 1. 75- 1.88 m.
Tu porti tocuri? Cit de inalte? Tocurile.
Da, port. De 10-15 cm.
Sunt sigur ca arati super pe tocuri, multa sanatate.
Am 1.62 si sunt foarte multumita de inaltimea mea.Nu as dori sa fiu nici mai inalta nici mai scunda.
Conteaza doar daca vrei tu sa conteze. Eu zic ca inaltimea nu are nici cea mai mica importanta. Doar daca vrei sa joci in NBA. Atunci conteaza.
Am 1.56, da, da, 1.56 (ati citit bine) si oricat de mult ma cicalesc "dragii mei, prea-iubiti prieteni" nu ma omor. Viata e prea scurta ca sa stau suparata pe o persoana, risipesc aiurea un timp pe care nu-l voi putea intoarce. Deci,daca vrei sa stii parerea mea: "Oricat de scund, inalt, schilod, pufos si alte tampenii esti sa te doara fix in cot de cei care vor sa te raneasca." Nu merita, credeti-ma! Nu pune la suflet niste vorbe aruncate in vant. Oricum, roata aia oricat de patrata ar fi ea se intoarce si asta o stim cu totii. Si nu, nu port tocuri, pentru ca dragele mele: URASC NENOROCITELE ALEA DE CATALIGE! Deci nu, inaltimea CHIAR NU CONTEAZA! Nu am dat si nici nu o sa dau vre-odata importananta "problemei" asteia!
setmefree întreabă: