Wow!
E mult?
Foarte mult!
Dupa atatia ani de volei, cred si eu.
Aaa, faci volei. Ma apuc si eu de volei daca te face inalt
Apuca-te.Te dezvoltă.
Ok.
Da nu e chiar frumos ca o fata sa fie asa inalta. Inaltimea medie a unei fete este de 1, 60- 1, 75. O fata trebuie sa fie mai micuta sa o poata lua baiatul mai usor in brate, mai suava. Sa ii fie drag de ea ca e micuta si el ca baiat are ocazia sa o protejeze. Bine, asta acum depinde de mentalitatea fiecaruia!
Ai dreptate!
E ok
Da. E o vorba: Esentele tari se tin in sticlute mici!
Tare!
Nu, nu e tare! Mi-as fi dorit sa ajung macar la 1, 70, inaltimea a fost, in adolescent, singurul meu complex fizic, care desi nu mi-a adus frustraremaxima, mi-a adus o oarecare neincredere in mine. Dar, din fericire, am depasit-o de multi ani!
Dar cati ani ai? Eu am 16 ani...
Multi inainte! Eu am 34 spre 35...
Mulţumesc la fel, vreau şi eu 34 de ani...
Ai rabdare, vei ajunge si tu aici!
Intr-adevar, anii de 30+ sunt anii de maxima inflorire a femeii, ani frumosi, in care esti inca sanatoasa, puternica si tanara, ca sa poti face aproape tot ce-ti doresti, dar si suficient de matura incat sa stii sa alegi, din ceea ce-ti doreste, doar ceea ce-ti adduce binele si frumosul in viata. Plus ca la 30+ cariera este pe un trend ascendent, ti-ai format, deja, o stabilitate financiara si profesionala, ceea ce e, in opinia mea, un lucru exceptional.
Insa, anii cei mai fericiti, pentru mine, au fost, totusi, anii de liceu 915-19), cand am petrecut cele mai faine momente din viata mea, alaturi de oamenii dragi mie.
=)
Tu?
1.75