Nu exitã asa ceva, doar tu poti defini asta, fiecare suntem barbati in felul nostru. Noi alegem, de obicei "barbat adevarat" e definit de o feministã care doar incearcã sa atace masculinitatea "daca nu faci aia, daca minti, daca, daca si daca nu esti barbat adevarat" este doar un concept care este folosit impotriva noasta pentru a se trage femeile mai la putere. Noi le numim curv*e iar ele se leaga de masculinitatea noastã, se numesc "shaming tactics"
Haha!
Un barbat adevarat cum am repetat fara sa fiu feminista, nu e doar pentru ca are p.a in pantaloni cum le place altora ce nu au realizat nimic sa creada.Ca asta ar insemna ca si fetita aia de 5 anisor ce are *** sa fie femeie, ceia ce nu va fi cazul decat de la 18 in colo.
Sa fi barbat adevarat nu trebuie sa ai femei peste femei ca pe alea le poti avea la colt de strada cu 50, 100 de lei,nici sa scuipi seminte la coltul blocului asteptand sa vina femeia de la munca si posta cu salariul ei si alocatia copilului din care sa traiti.Un barbat adevarat trebuie sa fie un om cerebral si realist, cu minte in cap, harnic si descurcaret, puternic mental, si care sa stie sa respecte si sa faca alegeri in viata.Ca sa fi barbat adevarat trebuie sa fi de baza si stapan pe tine.
Uhh.Știam eu că nu poți să treci tu așa de repede peste o insultă legată de ceva așa de important.
Am sa sacrific o gaina in cimitir sa te blestem la noapte pentru insulta aia
Barbat adevrat in conceptia mea inseamna a fi o persoana stabila emotional, care poate oferi siguranta familiei prin persoane, bani si influenta, ce nu are vicii, dar un om ce are hobby-uri si timp liber, pentru a face ceea ce doreste, fara ca aceste lucruri sa ii rapaseasca din venit! Cine spune ca un barbat adevarat e un barbos sau este dur si spune lucrurilor pe fata e o minciuna, un barbat adevrat, are bani seriosi, ce isi asigura un trai foarte bun pentru familia sa sau pentru el, in caz ca nu are o familie