Oohooo,cate intrebari...Nu esti antisocial, iar asocial depinde cum considera fiecare adaptarea la viata sociala.Pentru multi inseamna sa fii cool, sa fumezi si sa pierzi noptile si alte nebunii de genu.Sau sa te schimbi oarecum pentru a te potrivi cu background-ul impus de mediul in care te aflii.
Pentru mine adaptare la viata sociala ar insemna sa poti sa te integrezi in societate in asa fel incat sa nu le faci rau celorlalti, sa poti dialoga cu diverse persoane si sa iti pastrezi personalitatea ta, unicitatea.De regula oamenii isi pierd aceasta unicitate pentru a da mai bine in societate, ceea ce mie mi se pare complet gresit.Trebuie sa te schimbi da, atunci cand ai anumite probleme psihice grave.
Suntem diferiti si asa ar trebui sa ramanem si e normal sa te simti mai bine langa acele persoane cu care ai mai multe in comun.Si nu ti-as recomanda sa te schimbi pentru a fi langa persoanele cu care ai mai putine lucruri in comun.Iti spun asta si din experienta mea si din ce am mai auzit.
Legat de viata mea sociala, cred ca ti-am mai spus ca am doar o prietena mai apropiata iar restul sunt mai mult cunostinte cu care mai pierd timpul cand n-am ce face.In rest pe strada,in tren sau prin diverse locuri prin care mai merg imi e destul de usor sa vorbesc cu oamenii,chiar si necunoscuti(bine,nici chiar cu oricine, sa zicem ca ma pricep destul de mult la oameni si reusesc sa ii citesc).
Eu am avut o perioada cand imi puneam sufletul pe tava asa zisilor prieteni si am fost tradata.Dar nu-i problema, chestia asta m-a ajutat sa nu mai fiu asa increzatoare in oameni, sa stau mai mult sa ascult si sa cunosc mai bine persoana.
In viata oamenii te vor dezamagi chiar daca tu incerci sa le faci pe plac, asa ca mai bine iti faci pe plac tie si nu te lasi schimbat de ei.
Cam in halul asta Sper ca a fost putin dulce, daca nu iti dau muuulti ...
Ce ti-a adus mosu?
Dulciuri...mai mult nu am vrut.
Si iti multumesc pentru raspuns...cine se ofera sa imi raspunda mereu decat o dulceata de fata mereu saritoare in ajutor si de treaba:* :* :*
Tie ce ti-a adus Sir Nicolae?
Apropo, iti place fotbalul mult?
Si mie dulciuri si astazi am gasit si niste bani in ghetute
Da vezi ce dulce sunt incat tu nu vrei sa mai intri pe aici.
Imi place mult fotbalul jucat de Spania . Dar da.
Mersi de funda. Vezi ca ti-am pus cateva intrebari in alte postari.Raspunde-mi pls, in privat daca nu vrei aici.
Dau bacalaureatul la romana, istorie si geografie.
Si sincer habar nu am ce a vrut sa zica Carla's acolo
Dar suna bine
Ador videoclipul.Si originalitatea lui.Si doza maxima a lui de mister.
Ok.Bafta!
Si legat de faza cu suparatu?
Asta iti place?:D
https://www.youtube.com/watch?v=sbdRkHRroNw
Pai,hmmm,ma simt prea lonely. si...nu stiu cat o sa mai rezist dar incerc sa nu ma mai gandesc la asta, oricum am o viata de 2 lei...
Putin... iti mai zic ca o stiam)
Pai cel mai bine sa nu te gandesti la lucrurile care te intristeaza si sa te gandesti la lucruri frumoase. Daca vrei sa mai vorbim mai multe te astept cu un mesaj.