| SimpleSergio a întrebat:

Ce inseamna "barbat adevarat"?

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Barbat adevarat este acela care desi poate vraji orice domnisoara prefera oricand relatiile serioase. Un barbat adevarat stie cand sa fie sensibil si cand sa fie indiferent. Barbatul adevarat este acela care este romantic si pragmatic in acelasi timp.

| Flav a răspuns:

Poza ta spune ce inseamna. rolling on the floor

| AndutzaAndu a răspuns:

Un barbat adevarat e cel care...whistling rolling on the floorrolling on the floor

| daniDeeDee a răspuns:

Nu m-ai intalnit, asa ca nu ai de unde sa stii. laughing

| lostcontrol12 a răspuns:

Pentru mine singurul barbatul adevarat, pe care il iubesc si caruia i-as oferi tot ce am pentru ca el sa fie fericit este iubitul meu:X
Dar iti voi raspunde si la intrebare.
Barbatul adevarat face parte dintr-o matriţă antica, radacinile sale istorice sunt atat de rare incat nici n-ar trebui sa vorbim despre acesta. E ca si cum am vorbi despre eclipsa. In primul rand, asta e problema, suntem obligati sa ne gandim la "adevarat" alias "perfect". Nu ca nimeni nu e perfect, dar... e greu de tot. Chiar as vrea sa stiu cati din cei care pomenesc cuvantul "perfect" nu sunt doar niste paiatze seci care nu stiu ce inseamna sa urci trepte si sa storci lacrimi incercand din ce in ce mai mult sa te imbunatatesti. Repet, nu zic ca perfectiunea nu e posibila, ba chiar am toata increderea ca e, avand in vedere ca aceasta este ceva subiectiv, insa e foarte greu sa ajungi la un echilibru si e foarte greu sa cunosti multe lucruri din jur, mai ales daca nu te-ai nascut cu o capacitate speciala care-ti permite sa fii un bun observator.

| cîrne a răspuns:

Barbat adevarat este boul care reuseste sa fie domn chiar si cand are de-a face cu o vaca

| DonGiovanni a răspuns:

Care isi inseala nevasta si se inbata non-stop.

| deeea28 a răspuns:

Daca iei versiunea in general a barbatilor, barbatul adevarat ar fi ceva de genu... o masina de facut bani, care stie cum sa jongleze cu ei, care stie sa aiba femeile la picioarele lui, sa calce pe cadavre...sa fie "smecher" cu alte cuvinte. Daca iei versiunea femeilor, barbatul trebuie sa fie dur, dar nu cu ele, cu ele sa fie sensibil, tandru, respectuos, bla bla bla. Parerea mea e ca nu exista barbat "adevarat". Exista barbati care au noroc sau pile, exista barbati care nu au noroc dar au diplomatie. Sunt multi de astia care se cred barbati "adevarati" si daca-i duci in inalta societate nici nu stiu sa se comporte sau de astia din inalta societate care au avut noroc(cu mami si cu tati bogat de cele mai multe ori) care cand ajung acasa, incep cu bagami-as, faceami-as si asa mai departe. Cred ca A FI OM(barbat sau femeie) inseamna sa te respecti in primul rand pe tine, sa fi curat atat fizic cat si psihic, sa te imbraci frumos atat cu haine cat si cu, cuvinte. Sa nu uiti ca atunci cand esti nervos ai putea jigni si ar putea sa-ti para rau si ca traim printre oameni, nu printre animale ca sa ne injuram ca la usa cortului. Un domn sau o doamna e la fel si in casa si in afara.

| razadeluna a răspuns:

Care are de ...toate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E relativhappyfiecare are viziunea proprie asupra ideei de ''barbat adevarat'', daca m-ai intreba pe mine ti-as raspunde ca un barbat puternic si in acelasi timp sensibil, sa stie ce vrea, sa fie inteligent, respectuos cu cei din jur si in special cu mine, sa fie un iubit bun, un tata bun, un sot bunhappydar mai ales sa nu raneasca niciodata o femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un barbat adevarat este acela care stie sa fie FERM fara a fi agresiv, care stie sa fie EMPATIC fara a sufoca si care stie sa fie VULNERABIl fara a fi o victima... E un complex subtil dar puternic cum l-am descris si aici: http://www.scoaladeseductie.ro/training/

| GABRIEL_8943 a răspuns:

Raspunsul esti tu...

Întrebări similare