Depinde de context, dar asa la prima vedere ar putea fi homosexual, poponar, zdreanta, gunoi, în orice caz societatea se țigănește pe zi ce trece
In sens propriu inseamna gay, homosexual dar in sensul cel mai peiorativ ca si cum ai zice "bai homosexualule ordinar", iar in sens figurat inseamna om jegos, fals, tepar
Ai pus prea multe cuvinte cu înțeles diferit.
Homosexual sau gay, nu înseamnă și nici nu trebuie sa însemna altceva decât o alta orientare sexuala in afara de cea de heterosexual.Nu e ok sa vrei sa jignești un om spunandu-i asa, pentru ca asta nu trebuie sa fie o jignire.
Da, dacă îl faci pe unul bulangiu normal ar trebui sa insemna ca e țepar, gunoi etc.Dar problema e ca și bulangiu e folosit tot ca apelativ la o persoana gay și e aiurea.
Corect este "spuneți"
Pentru că este verbul a spune la persoana a II a plural. și nu are nevoie de cratimă.
"VOI SPUNEȚI CEVA/VOI SPUNEȚI POEZIA."
Tu ai scris ortograma "spune-ți" care este la persoana a doua singular. Și aceasta are rolul de a lega de obicei două cuvinte, părți de vorbire sau de propoziție diferite, într-un singur cuvânt. Precum "spune" care vine de la verbul a spune și "ți" care este o formă a pronumelui personal tu/ție.
Ortograma aceasta se folosește în felul următor : "Tu să îți spui ție ceva, man!" observi cât de lungă îi propoziția? mai pe scurt "Spune-ți ceva, man!"
Sper că nu ai să mă înjuri pentru asta.
Na,uite de aia nu te iubește nici un bărbat, oarba după tine
Păi, dacă așa zice limba română că-i corect, eu ce să fac, să mint?
Stai dar cine zici că-i oarbă după mine? )
Lemne și pietre după tine draga
Lasă lb. romana nu ai dat un răspuns la întrebare, și tu ai greșit remember? Sau acum te răzbuni? Na, de aia ești betoniera scumpilici
Homosexual
asa cred:
https://www.qdictionar.com/definitie-dex/homosexual.php
anonim_4396 întreabă:
Fumiko întreabă:
Anonymus101 întreabă: