Sa fi prost incat sa fi sincer cu cineva care apoi va folosi asta impotriva ta, in fine
Despre sentimentele/gandurile ascunse.
Despre trecut/viitor.
Despre probleme/conflicte interioare.
adica nu esti sincer cu ea, si nu ii spui tot ceea ce te deranjeaza si simti
ca sa nu mai zica asta poti pur si simplu sa ii spui ceea ce gandesti in legatura cu un anumit subiect daca te intreaba, fara nici un fel de inhibitii
"ca sa nu mai zica asta poti pur si simplu " de ar fi atat de "simplu"
pai, daca nu te poti deschide in fata acelei persoane inseamna ca nu e persoana potrivita. mai asteapta putin timp si vezi ce se intampla
Tu crezi ca dupa 2 luni poti zice sigur ca e acea persoana? nici dupa ani.si nu e ca nu cred ca e "acea persoana", doar ca nu imi place sa vorbesc despre trecutul meu.
si de asta am zis sa mai astepti
Eu pot asteapta si un deceniu nu e aia problema. ea tot face intrebari si nu intelege
Ai auzit de "non-raspuns"?
Incearca asa.
Tot, absolut tot.
De la cel mai jenant moment al tau pana la cel mai ascuns secret al tau.
E cam aiurea sa se vrea totul dupa 2 luni de relatie nu crezi?
Ba da, dar ce atrage omul este misterul.
Cu cat e mai misterios, cu atat mai interesant.
Spune cate putin, cate putin.
Asa, dintr-o data, isi pierde valoarea.
Iar? Descopăr la multe persoane mentalitatea asta, de la un timp.
Consider că un om interesant vine cu ceva nou în fiecare zi, indiferent de cât de multe lucruri se descoperă despre el, despre trecutul său, etc.Omul nu e nici puzzle, nici dicționar.Omul nu e dintr-o bucată, acesta evoluează.
Dar eu zic că e ceva mai mult subiectiv, spre exemplu eu mă enervez și îmi pierd răbdarea dacă face cineva pe misteriosul cu mine.
Da..Stii,chiar ai dreptate.
De ce sa nu-si spuna omul toate detaliile despre el? Poate are norocul si apare in ziar, mai face un ban.
Daca te apuci ca prostul si spui tuturor ce lucruri ai facut, cand va veti certa, vor afla de la vecinul de vis-a-vis pana la vanzatorii de la covrigarie.
Intai trebuie sa-ti castige incredere, apoi sa-i castigi increderea si pe urma sa stai la taclale.
Deeeci...Magia sta in mister.
Sa vorbesti despre tine in general, sa nu ti secrete si sa fi cat mai perceptiv.
Zambet_5157 întreabă: