| Nicoleta_Maria_1974 a întrebat:

Ce inseamna cand in timpul unei conversatii se sterg toate mesajele trimise de persoana respectiva si in acelasi timp imi dispare din lista de prieteni?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate inseamna ca te-a sters din lista de prieteni si te-a blocat.

| Nicoleta_Maria_1974 explică (pentru anonim_4396):

Eu sti ca daca o persoana te blocheaza nu o mai poti gasi si in acelasi timp nu mai poti sa-i trimiti cerere de prietenie, eu i-am trimis si imi spune ca cererea a fost trimisa.Iam trimis si mesaj si imi spune acelasi lucru ca mesajul a fost trimis.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nicoleta_Maria_1974):

Poate ca i-a fost blocat contul ei provizoriu, doar pentru o perioada de timp, de poti totusi sa ii trimiti cerere si mesaje inca...

Cat poate dura aceasta perioada. Poate dura si 2 sau 3 luni, pentru ca eu incerc sa iau legatura cu el de aproape 3 luni.Multumesc pentu raspuns.

Nu stiu exact cat este perioada,dar poti incerca sa dai de el prin altcineva, prieteni comuni de exemplu, iar in caz ca nu-l mai gasesti, gandeste-te ca n-a fost sa fie sau ca nu era pentru tine. Unele lucruri in viata asta se intampla cu un scop, nu trebuie sa le fortam noi.Plus ca mai exista si varianta sa te caute el daca intr-adevar vrea sa pastreze legatura cu tine.

La prietenii comuni le apare exact ca si mie.A disparut si din lista lor.

Inseamna ca si- a dezactivat contul sau l-a sters de tot....asa cred.

Daca sia sters contul de ce pot sa-i trimit cerere de prietenie sau mesaj.Totul este foarte ciudat si sant nelamurita.

Ai rabdare poate nu a intrat online inca, sa vada mesajul tau si cererea trimisa de tine.Altfel nu-mi explic...

Tu ce crezi poate avea un cont fals și de aceea nu mai intra. Cum aș putea să știu asta.

Nu stiu ce sa zic,nu ma pricep chiar asa bine la treburile astea cu conturi, eu ziceam asa in general ce stiu eu despre conturi.Ti-am mai zis, daca el te vrea, o sa te caute, nu te necăji din cauza asta ca nu se merita.Maine-poimâine o sa găsești pe altcineva sa vorbești, si poate altul o fi mai serios sa nu faca figuri din astea.Mai sunt băieți, stai linistita, nu e el singurul din lume.