Inseamna ca te-ai gandit in timpul zilei la cel pierdut si seara l-ai visat. Stai linistita, ca nu ti se intampla nimic rau. A fost doar un vis de noapte.
De multe ori am visat-o pe mama (care este moarta) ca a venit si mi-a cerut sa merg cu ea si am urmat-o, desii eram constineta in unele vise, ca ea este moarta. Uite ca au trecut cativa ani de atunci si continui sa o visez, fiindca era fiindca pe care a iubita fara limite si pentru care m-as sacrifica, dar in realitate, nu mi s-a intamplat nimic rau.
Inca ceva: un om drag, nu se va transforma niciodata in strigoi si nu va veni niciodata sa te ia, la modul rau sau infiorator, dimpotriva, te va proteja, de acolo de unde este.
Inseamna ca ti-ai umplut capul cu prostii, si nici macar nu esti stapan pe mintea ta.
Visele nu au semnificatie, ci explicatie. Mergi la psiholog, daca vrei sa le auzi.
Inseamna ca si lui ii e drag de tine avand in vedere faptul ca vine dupa tine. Are logica, nu?
Nu știu da de bine nu e. faptul că și pus întrebarea după acest vis denotă că ai refuzat chemarea că cu forța nu te lua că nu era hingher
Eu rămâneam cu o semi trauma daca visam așa ceva
Înseamnă că trebuie să eviți filmele de acțiune, jocurile violente și astfel de scenarii. Treptat, îți strică sănătatea.
Cu cât visezi mai mult astfel de lucruri, cu atât plantezi o bombă și-ți distrugi sistemul imunitar. S-au făcut niște studii, în care s-a pus un parașutist sub hipnoză, să se gândească la cum sare de pe o stâncă. Toate grupele de mușchi erau antrenate sub hipnoză. Creierul, singura problemă a acestuia e că nu poate distinge realitatea de vis în momentul în care ești inconștient.
Încearcă să faci lucruri cât mai frumoase și distractive pe timp de zi, asta dacă vrei să ai o sănătate mintală bună.
Și în dicționarul explicativ al viselor: concret, e o mare vrăjeală. Nu înseamnă nimic. Omul își crează de unul singur demonii pe care nu poate să-i înfrunte.
Daaa pe naiba Chiar ai timp sa crezi in asa ceva? Eventual in oameni mascati in strigoi, si nu cred ca ai avea o asemenea persoana draga tie
Inseamna pur si simplu ca te'ai gandit peste zi sau inainte de culcare la persoana respectiva, ti'a ramas in gand.
Inseamna doar ca mintea ta se gândește la acea persoana si ca esti preocupat. Nu exista interpretări standard pentru vise, dar iti pot spune ca e posibil sa te fi gândit recent la acea persoana si de aceea poate a apărut in visul tau. Cat despre strigoi, exista numeroase interpretări.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: