Inseamna ca este extrem de grabit sa te vada in patul lui, de aceea a trecut la dulcegari fortate, ca nu are timp sa te ia cu inceputul si sa te curteze.
Ziua de nastere nu are nici o relevanta, fiindca sunteti in ani total diferiti.
Depinde de mentalitatea lui.
Nu abordam subiecte sexuale deloc le evitam cu cât mai puțin stii lucruri despre celelalt cu atât mai ok, nu e bine sa vorbești din confidențiale ta ce a fost în spate. În principiu nu sunt nicio blondă dar sunt taioasa la vorbe le dau cum îmi vine mi-e și în funcție de dispoziția mea în ziua respectiva. Nu sunt cucerire ușoară la fel de repede imi și trece atracția de moment.
E superficial.
Sau poate ca asa se "combina" fetele, la el in comuna.
Incredere nu trebuie sa ai in niciunul.
In final, nu inteleg care e intrebarea. Tu stabilesti daca iti place de el sau nu.
Daca nu iti pune intrebari nu e neaparat un semn, poate vrea sa te cunoasca in persoana, nu prin intrebari de la distanta. Dialogurile astea interogatorii/autocaracterizarile uneori strica tentativele de relatie, pentru ca fiecare se exprima cum poate si intelege ce vrea. Fizic unul langa altul, se observa lucruri mult mai importante.
Si totusi tipu' tau nu stiu daca are vreun semn bun.
Nu ii pot cunoaște gândurile intr-un timp atât de scurt după câteva zile
Atunci tine-l in asteptare pana cand te convingi ce e cu el.
Prin "asteptare" ma refer la perioada asta de intalniri si discutii dinaintea relatiei oficiale.
Poti sa-l lasi sa te curteze si 2 ani, nu e problema. Daca intr-adevar te place, nu renunta.
El se enervează repede ușor, și nu ii plac teoriile sa ii vorbești sa ii dai exemple. Deși vorbesc mult se plictisește repede, și dacă zic ceva după trec la altceva se plictisește rapid.nu are sens.
Și a mai zis o propoziție acum la 21 și câteva minute ca e nu face parte din lumea asta, sau nu e din lumea asta cred ca a 2 varianta. Pare ciudat asa, și oricum din zisele lui nu știu prea multe despre el dar îmi spunea ca nu are anturaj sa iasă cu cei de vârstă lui. Nu iese ca nu are cu cine mai sunt niște băieți puștani și ii antrenează pentru baschet la un teren și iese cu ei. Dacă e sa iasă afară.
Azi îmi făcea remarca ca aseară pana sa se culce i-am închis telefonul în nervi asa ii părea sau în sictir. Asta a fost început de discuție de seara la 18 19 pare banal el crezuse ca as fi fost supărata. Aiurea oricum nu ma știe asa bine
Poate are multe lucruri in progres, si nu mai are timp sa despice firul in 4, sa vorbeasca lucruri care nu sunt urgente, sau nu duc nicaieri.
Mi se intampla si mie, cand sunt foarte activ. Nu am timp de discutii neimportante.
Inseamna ca ii pasa.
Deschide-te si tu, nu mai astepta sa ghiceasca el ce iti place tie.
Și atunci ce ar trebui sa îl întreb despre el topic sa îl cunosc dar fără prea multe detalii lui nu ii plac și ce întrebări sa ii adresezi dacă știi îmi poți lăsa o mini grila cu câteva orice e bine venit?
Dacă vrea sa ma caute ma găsește îmi scrie când are timp nu am nevoie de conversație din politețe sau amabilitate doar ca să nu știi ce îți dorești de la tine și de la viață și sa vorbești de dragul de a vorbi din monotine el cu mine. Vedem mâine ce va fi și dacă ma suna sau îmi scrie ceva, nu ma pot pronunța.
Nu as putea sa fac o grila nici care ar functiona la mine, desi eu sunt vorbaret. El pare sa fie mai putin vorbaret.
Parerea mea este ca dupa cateva zile de vorbit, trebuie sa te intalnesti cu persoana, sa petreceti timp impreuna... Aia e cea mai importanta parte a relatiei.
La telefon nu poti face prea multe, e un instrument pentru vorbit scurt si la obiect. Plus ca timpul petrecut la telefon va izoleaza pe amandoi de realitate.
Nu suntem din același oraș el e la câțiva km de mine cu trenul ar face 3 ore. Și nu poate sa se vadă zi de zi cu mine, cred ca era ironic duminică seara zicea ca s-ar vedea în mai cu mine eu ii spunea în iulie de ce ca să ne cu o mai bine pana ajung sa ma vad ma pot răzgândi și sa îmi dau seama ca nu e pe stilul meu suntem incomparabil în viata interese comune, unul poate si-ar dori căsătorie altul nu. Tot nu ești compatibil. Nu ies de dragul dea iesi afara sa pierd timpul asa vad eu și nu cu oricine!
Mi se pare mult pana in mai-iulie. La telefon nu stiu cat de bine va puteti cunoaste, va puteti crea idei si asteptari gresite.
Mai dragut era sa alegeti un oras la mijlocul distantei dintre voi, sa mergeti amandoi acolo (eventual cu cate un amic, daca vrei sa te simti in siguranta), si sa iesiti la o cafea, sa aveti amandoi in cap imaginea reala a celuilalt, nu pozele si imaginatia
Si eu sunt genul care amana lucrurile pana la momentul potrivit, dar in materie de relatii, trebuie "sa bati fierul cat e cald".
Am un amic ce vorbeste de 4-5 ani cu o fata de pe alt continent, si abia acum incearca sa mearga la ea in tara, sa se cunoasca. Si-a pus sperante foarte mari in relatia asta, si-a pierdut un sfert din tinerete pe videocall... Daca aia nu vine la intalnire sau vine dar nu se inteleg in prezenta fizica, ramane pierdut in realitate, cu 0 experienta in relatii. La 27 de ani.
Nu sustin asa ceva.
Dacă noi ca indivizii vorbim recent nu as putea sa vin cu o idee hai sa ne întâlnim, nu trebuie sa vina din partea mea.
Nu sunt de acord sa merg cu care un amic la cafenea sau terasa o nu îl mai cunosc asta nu se mai cheamă de loc întâlnire și mi se pare stupid sa iau pe cineva cu mine doar ca ma vad cu unul. Dacă vrea sa ma vad vine în oraș la mine nu mijlocul orașul ca toți tâmpiți.
De acord ca e mai bine sa initieze el invitatia si ca e mult mai ok o intalnire in 2, dar nu inteleg de ce ii jignesti pe aia care se intalnesc pe teren neutru.
In fine, ti-am dat doar sugestii, treaba voastra ce faceti.
Înțeleg ce vreți sa spuneți!
Deocamdată nu mi-a scris nimic azi de dimineață la 8 și nici în pauza de la 12 nu am primit niciun mesaj.
Eu nu las mesaj trebuie sa vina interes și din partea cealaltă. Nu doar eu sa fac conversație și sa ma fac pe abordabile sau interesata ca doresc sa cunosc omul. Poate în fata nu îți inspira încredere gândesc eu pentru mine.
După 3 zile e puțin trebuie sa îl cunoști suficient de bine ca să te cucerească!
Prin scris vorbește scurt iar pe camera acceptabil ok nimici prea mult sau asa și așa. Se uita și la televizor în timp ce vorbea cu mine. Avem gândiri diferite eu gândesc mai elaborat profund, ca să îmi pui o întrebare trebuie sa ma duci intr-o lume sa imi și proiectez acel filtru la nivel intelectual. Așa sunt eu nici nu ma schimb vorbesc mai mult alteori mai puțin când și când dar când ma ea somnul nu pot sta la discuți.
Încearcă să-ți arate că cică aveți o conexiune... Trebuie sa vorbiți iar și iar pe cameră, nu doar pe mesaje. Asta cu încrederea în el... să ai doar atunci cînd o să vă vedeți față în față. E nasol că numai ție îți pune responsabilitatea. Pare că vrea doar să aibă cu cine vorbi, nu vrea căsătorie sau ceva de genul: pare că doar agață pe net. De azi pînă vineri de la 17.45 dau cei de la MTV emisiunea Catfish (cele mai bune episoade), despre romantismul de pe Internet, poate te ajută să vezi de ce se comportă doar așa.
E la serviciu azi a început la 8 termina la 18 nu am primit niciun mesaj.
Și nici eu nu las deloc la rândul meu. Nu am așteptări dacă ar fi dorit sa îmi scrie își găsea timp. Doar ca lucrează sudor.
Și plus de asta ce sa aud fraze scurte în mesaj bună dimineața baby? eu sunt mai pe filosofie de felul meu și pe camera și în scris, uneori ajungi sa îți dai seama ca timpul e limitat dar și prețios.
Asa ca o grila de întrebări întreb și eu firesc ce ai întreba tu din perspectiva ta o alta perspectiva de 28 de ani?
Ce întrebări cât mai naturale i-ai pune :îmi poți lăsa cateva mici exemple doar contextul frazei sa fie diferit, ce întrebări i-ai pune unei persoane si ce te-ar interesa sa afli?
Un topic general de întrebări fără gen si ce dea nu avea începutul frazei.
După discuția avută pana acum mai vrei sa fim... cum ziceai pana acum?
Daca ajungem sa fim... cum iti imaginezi viitorul nostru?
Când poți să ne vedem? Ai de dat niște răspunsuri. Dacă chiar îți pasă de mine... o să apari. cred că te-ai simți mai bine dacă îmi mărturisești în față ce simți pentru mine.
Nu lăsa asa mult timp sa treaca cu chestia asta cu intrebari-raspunsuri, intrebari-raspunsuri... se face o legatura emotionala si apare dezamagirea daca persoana cealalta face vreo gresela. Nici macar patru luni. Daca nu vrea să va vedeti ii dai un ultimatum... daca nici asa sau nu se prezinta deloc, rareste interventia cu intrebarile ca nu se prea merita.
La cum arăți ar trebui sa te bucuri ca îți zice baby, eu îți ziceam babaciune
Nu e iubitul meu e ciudat ca mentalitate el, și nici nu ma bucur totul e efemer trecător de scurta durată.
BravoGiony întreabă: