Inconstientul...nu exista subconstient, e tradus gresit termenul!
SUBCONȘTIÉNT s. n. Sferă a fenomenelor psihice care se desfășoară în afara conștiinței și care au putut fi anterior conștiente sau ar putea deveni conștiente ulterior. [Pr.: -ști-ent] – Sub1-+ conștient (după fr. subconscient).
INCONȘTIÉNT, -Ă, inconștienți, -te, adj., s. n. I. Adj. 1. Care nu este conștient, care nu știe ce face, care și-a pierdut cunoștința (ca urmare a unei stări patologice). 2. (Adesea adverbial) Care nu are o atitudine conștientă față de realitatea înconjurătoare; fără minte, fără judecată. ♦ (Despre fenomene psihice) Care scapă conștiinței, de care omul nu-și dă seama; involuntar, automat, instinctiv. II. S. n. Activitate psihică a omului de care el nu-și dă seama, totalitate a fenomenelor psihice care scapă conștiinței. [Pr.: -ști-ent] – Din fr. inconscient (după conștient).
Cum ea se gindeste la acel baiat, crezi ca e inconstiienta? Poate, daca baiatul nu o merita.
Si, de unde ar fi tradus?!
Visele vin din inconstient, asta spune psihologia! termenul de subconstient nu este recunoscut de psihologi!
Din operele lui freud, printre altele...
Oooo, ai ajuns la Freud! Eu, inca nu. Nici eu nu recunosc autoritatea popilor (nu vorbesc de religie!) totusi, ei si-o exercita.
Multumesc. Adevarul este ca nu pentru funda raspund eu. Dar vad atit de multi copii superstitiosi, care nu inteleg ce se intimpla cu ei, ca nu ma pot abtine si, raspund.
Era un fel de a zice idem tu
Gindim la fel.
NU la "Dragoste si Sex"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate ( sau alte motive ), deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Pentru alte detalii despre "regulile" de pe acest site CITEŞTE Regulamentul şi "Întrebări Frecvente" la linkul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Toate cele bune.
Nu-i asculta pe astia, vorbesc prostii! Daca l-ai visat de 2 ori asta-i semn rau taica, e omu lu satan. Daca ti-a cerut si un creion inseamna ca a inceput procesul si trebuie oprit IMEDIAT. Iei o tapusa, daca vrei si filmezi sa radem si noi, si i-o bagi in organul genital, pentru ca acolo isi tine el mini-dracii.
De fapt nu inseamna nimic. Daca-l visezi de 3 ori inseamna ceva. E dovedita chestia asta si sunt foarte serios.
madalina_5722 întreabă:
xandra_3994 întreabă:
Neimportant întreabă: