Diseara cand visez...am grija sa il prind pe blestemat(gluma)
Acum nu stiu... poate sa fie o frica sau o intamplare din trecut pe care subconstientul ti-o arata sub aceasta forma.
Nu inseamna nimic, nu te ingrijora, ai avut corpul amortit deoarece te-ai speriat in timp ce visai si te-ai trezit brusc ca intr-un soc.Nu orice vis are si o semnificatie, unele vin de la psihic, informatii sau viziuni vazute in trecut ori la tv, ori ai auzit despre asta undeva, sau i s-a intamplat unei cunostinte. Nu te speria, stai linistita!
Inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, de corpul tau sa-l protejezi. S-ar putea sa indice un inceput de boala acest vis.
Am visat si eu asta si a fost groaznic. Mam trezit cu o durere mare in tot corpul mai ales prin zona de jos! Naspa dar nu s-a intamplat nimic! Stai fara griji si sper sa nu ti se mai intample!
Violul in vis este semn ca' ti neglijezi puternic o latura a personalitatii... ceea ce duce la dezechilibru interior. Poate sugera, de asemenea.si faptul ca estiegoista...ca nu tii de loc cont de nevoile si dorintele celor din jurul tau!
mihaela1mihaela întreabă: