| nimeni_3927 a întrebat:

Ce inseamna daca visezi ca esti violata...si cand te trezesti sa iti simti corpul amortit. Va rog spuneti-mi

11 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

E clar, nu ai visat laughing

| oz a răspuns:

Diseara cand visez...am grija sa il prind pe blestemat(gluma)
Acum nu stiu... poate sa fie o frica sau o intamplare din trecut pe care subconstientul ti-o arata sub aceasta forma.

| LoryM22 a răspuns:

Nu inseamna nimic, nu te ingrijora, ai avut corpul amortit deoarece te-ai speriat in timp ce visai si te-ai trezit brusc ca intr-un soc.Nu orice vis are si o semnificatie, unele vin de la psihic, informatii sau viziuni vazute in trecut ori la tv, ori ai auzit despre asta undeva, sau i s-a intamplat unei cunostinte. Nu te speria, stai linistita!

| rozalia25 a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, de corpul tau sa-l protejezi. S-ar putea sa indice un inceput de boala acest vis.

| Official a răspuns:

Am visat si eu asta si a fost groaznic. Mam trezit cu o durere mare in tot corpul mai ales prin zona de jos! Naspa dar nu s-a intamplat nimic! Stai fara griji si sper sa nu ti se mai intample!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am visat...chiar m-am trezit plangand dar cred ca nu semnifica nimic. nu mi s-a intamplat nimic rau. sper ca nici voua. pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot o sa fie bine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff...nu se intamplaaa nimic...doar sa ai mai multa grija de tinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa te speri dar si eu am visat acum 3 ani ca am fost violata. dupa doi ani chiar s-a intamplat. iar aseara am visat din nou, nu mai pot de frica imi vine sa mor...

| girl4you a răspuns:

Nu cred ca se intampla nimic...doar sa ai grija de tine

| Victoria_6018 a răspuns:

Violul in vis este semn ca' ti neglijezi puternic o latura a personalitatii... ceea ce duce la dezechilibru interior. Poate sugera, de asemenea.si faptul ca estiegoista...ca nu tii de loc cont de nevoile si dorintele celor din jurul tau!