| mydarkestdays a întrebat:

Ce inseamna de fapt pitipoanca? o tipa care face duckface? care se imbraca numai in roz? care poarta tocuri de 15? care are o atitudine de bani gata? ce inseamna de fapt?

Răspuns Câştigător
| FuckTWorld a răspuns:

Fata, de obicei tanara care isi petrece timpul liber in mall si cluburi de fite, a carei activitate principala este sa agate unul sau mai multi cocalari care sa le plateasca sucul din club si tricoul DaucuGrebla. Aspectul acestei specii este unul nenatural ( de plastic) din urmatorele motive: abuzeaza de solar(de unde si aspectul de pui la cuptor), de fond de ten(aplicat in straturi de peste 5 cm, de zici ca a varuito cineva pe mufa), de gloss(neaparat roz, sclipicios si muuuuuuult sa fie).Am prins fete in mall cand stateam la cafeatongue si fumau trabuc de barbati mi s-a intors stomacul, plin de pandantive si bratari d&g si gucci insa se vedea de la o posta ca erau facaturi pentru cine cunoaste si ele aveau gesturi de printese.Pe scurt o diva de plastichappy. Numai bine!

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru FuckTWorld):

Niciodată n-am înţeles care-i scopul genţilor ălora scumpe, de firmă, cică. E mai folositoare o pungă de la Kaufland.

| FuckTWorld a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Nu au nici un scop, insa mi se face greata cand vad o persoana care vrea sa se prezinte in fata oamenilor in alta forma decat este ea cu adevarat.Sa aibe tot felul de genti d&g, Gucii, Louis Vuitton si etc, sa nu le ajungi la nasa si ele nu au bani sa treaca strada, au paienjeni in stomac.Nimeni nu trebuie sa uite ca nu este emblemele pe care el le conduce, le fumeaza, sau le bea cine se afiseaza cu aparentele poate doar sa para cea ce nu e.Conteaza ce fel de om esti nu cum esti imbracat, stiu oameni plini de bani care nu vor sa iasa in evidenta, au ceas de 15 mii de euro si nu il tine la vedere, astia au ceas de 50 de lei si il tin scos afara si cu scurta pe ei sa se vada ca ii d&g, si au harfe de oameni bogati is satul de persoanele astea.Numai bine!

2 răspunsuri: