| RAY a întrebat:

Ce înseamnă lenea? Vreau să îmi spuneți cum o percepeți,nu copy paste de pe internet, cum putem știi că un om e leneș sau are adhd?

8 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

In seara asta! Eu 3/4 beri, lenevind in pat dupa 6 zile de muncă. Si mâine, eu + cipsuri + filme = lene.

| Whitte a răspuns:

Cam cum spune Cinicul.
Sau un puturos ordinar care nu vrea sa faca nimic. Chiar daca il duce mintea. Ca nu are chef. Sau aia care nu au chef sa se ridice din pat dimineata sa mearga la munca pentru "numai" 5.000 lei pe luna plus bonusuri, tichete, woucere si alte adaosuri.

| RAY explică (pentru Cinic):

Dar simți lipsa de motivație?

| RAY explică (pentru Whitte):

Dar simți lipsa motivației?

| Whitte a răspuns (pentru RAY):

Nu. Un puturos nu are motivatie. Daca ar avea, s-ar ridica din pat.

| RAY explică (pentru Whitte):

Adică poți fii atent? Nu uiți des lucrurile? Când vorbești cu cineva nu te pierzi? Poți planifica ceva? Poți termina ce ai inceput? Nu lasi totul pe mai târziu?

| Whitte a răspuns (pentru RAY):

Da, poti sa fii atent. Nu te pierzi. Din contra. Poti face orice. Doar ca lenea te indeamna sa lasi pe mai tarziu ce ai inceput. Chiar era un banc la adresa lenesilor: "Ce poti face azi, lasa pe maine ca poate nu mai trebuie facut".

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Decat in ceea ce priveste sportul. Muncesc in picioare si fizic. Cand vin acasa vad doar patul. In rest sunt bine din orice punct de vedere. Atat psihic cat si fizic. As mai avea probleme cu coloana vertebrala, tot de la munca multa. In rest n'am treaba, sunt chiar bine.