Se refera ca poti folosi creditul acela doar pentru a vorbi, trimite sms-uri si internet pe tel.Deci nu iti poti folosi creditul in alte scopuri (nu iti poti activa alta optiune ).
Si eu am primit un astfel de mesaj. dar care e faza cu el de fapt? ca eu am reincarcat cu 5 euro. si mi`o dat bonus 9 euro voce&sms... dar... daca intru pe net de pe telefon... imi ia din creditul ala de 5 euro. nicidecum din ala corespunzator netului... faza e ca. e degeaba in concluzie? nu e nimeni in masura sa raspunda concret la acest post concret? astept raspunsuri...
Cea mai mare teapa, te mint ca daca incarci cu 5 euro (trimiti si sms la 123 cu BONUS ) si iti dau ei 5 euro voce&sms onnet, pe care am vazut ca oricum ti aloca fara sa trimiti mesaj cu marele BONUS, iar dupa ce ramai fara credit si ai 500. 00 eurocenti voce&bla bla, nu mai poti sa suni niciunde (robotelu de la orange : credit insuficient, pentru a apela in continuare...reincarca )
Nu cred ca e teapa.am impresia ca e DOAR pentru apeluri si sms-uri in retea.
E teapa cu tz mare, de pat creditu e valabil doar 7 zile si poti vorbi de pe el doar dup ce tziai terminat toate minutele si sms urile din optiunea activata, adica daca activezi o optiune in valoare de 5 euro, adica cam 4 5 sute de minute, trebuie sa le vorbesti pe toate sa zicem in 3-4 zile si dup aia timp de 3 4 zile ai minutele astea de pe care poti vorbi, si dup aia zeeero, deci e teapa mare de tot, mai e o varianta, sa-ti activezi pentru inceput doar optine cu 2 euro, nu stiu 50-100 minute, si sa le vorbesti dup care sa vb in continuare de pe creditul onnet(din reteaua orange adica, nu internet). Sper ca ati inteles smecheria.
LisaJulie întreabă: