| RiRi5846 a întrebat:

Ce inseamna muzica pentru tine? Funda celui mai interesant raspuns!^^

Răspuns Câştigător
| sylar2007 a răspuns:

Muzica pentru mine inseamna...scapare.Cand ascult muzica pot sa visez, pot sa imi imaginez orice vreau, ma ajuta sa imi fac propria mea lume, o lume fara greutati, fara dezamagiri.si datorita acelei lumi pot sa merg mai departe in lumea asta.Muzica ma ajuta sa trec peste greutati, in imi da speranta.Muzica imi vindeca sufletul atunci cand o persoana mi-l raneste

9 răspunsuri:
| Scriitoarea a răspuns:

Muzica pentru mine inseamna aer...cand sunt trista ma adun ascultand muzica, cand sunt plictsita, ascult muzica, cand sunt fericita ascult muzica...muzica e totul pentru mine, nu pot trai fara ea, asa cum respir, la fel am nevoie de muzica. ea face parte din mine.

| Evanna a răspuns:

Muzica pentru mine este ca un fruct. Muşc din el, îl savurez, încerc să ajung la cotor, am o senzaţie plăcută când îl mănânc în gură, dar e doar temporar.

| RiRi5846 explică:

As vrea sa va dau la toti funda, insa nu este posibil, de accea toti ati primit voturile FOLOSITOR si INTELIGENT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica nu inseamna, face parte din mine.
Trece prin suflet imi curge prin sange
deci intelege n-am cum s-o dau mai incet
si e ciudat c-as vrea s-o impart cu toata lumea
totusi n-o sa las pe nimeni sa mi-o ia ar fi culmea.

| Skeez a răspuns:

Cel mai tare lucru
O modalitate sa te exprimi, sa te relaxezi... orice
muzica e cel mai bun mod de a te exprima liber fara sa te judece cineva - chiar daca sunt stiluri criticate pana la urma tot muzica este si daca chiar nimanui nu i-ar placea acel stil ar disparea insa sunt cam 90% pro si 10% contra la orice tip de muzica
winking

| greenmoon a răspuns:

Muzica, pentru mine, inseamna sentiment, intrucat cei ce o interpreteaza o fac din suflet, din simtiri, si cum simtim mereu cate ceva, ne umplem de ritm si, in momente care vor sa devina complexe, ascultam muzica ce amplifica bucuria de a simti... E o intrebare frumoasa, pacat ca se incheie execrabil.

| kitty9921 a răspuns:

Pt mine muzica inseamna totul! Muzica e lumea mea!

| Luiza_Maria_1999 a răspuns:

Muzica pentru mine inseamna viata, o iesire de a scapa, o portita in care pot sa fug cand toata lumea e cu susul in jos, fara muzica nu as putea trai, fara a canta viata mea nu ar mai avea rost, atunci cand cant sau ascult o melodie ma simt ca cea mai fericita din lume, Dar muzica e ca un labirint crezi ca stii totul dar de fapt nu sti nimic, felul in care muzica iti aminteste de toate momentele frumoase sau triste, muzica iti aminteste ca ai o viata de trait si nimeni nu poate sa iti spulbere visul. Am multe de spuss.