| andutu a întrebat:

Ce inseamna "noob"? Pe mine m-a facut un baiat din counter-strike pentru ca l-am omorat...Nu inteleg si am doar 11 ani...Necesit raspuns

Răspuns Câştigător
| alina88 a răspuns:

1. În limbaj de geeks: începator, pe din-afară, diletant, incompetent. Vine de la newbie. Se scrie şi n00b.
Exemple: părea tare, însă după câteva întrebări m-am prins, e un noob, nici chestiile de bază nu le ştie prea bine.

19 răspunsuri:
| dorin_9571 a răspuns:

Poy adica esti incepator, nu le ai,,, j eu joc cs de perfomanta:X:X, n00b se mai zk j cand joci prostsad

| Leea1234 a răspuns:

In filmele subtitrate noob este tradus NATARAU,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob inseamna ca si cum ai sti unde se afla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob inseamna prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N00b=prost bai baietica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt unii care te numesc n00b si se simt excitati stiind ca au 1 lvl in plus fata de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob inseamna incepator dar stai linistit nici el nu stia rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noobi sunt ei ca nu stiu macar ce inseamnalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N00b = incepator In pricipiu e o jignire, mai ales daca stii cu ce se maninca Mu. Sunt unii care te numesc n00b si se simt excitati stiind ca au 1 lvl in plus fata de tine. Ignore them.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob inseamna incepator, necunoscator de un anume joc, pisalog si chesti din astea acest cuvint este folosit mai ales in jocurile onlin, mu, metin si altele dar stai linistit este folosit numai de alti noobi. un jucator profi nu foloseste acest cuvint.neho mare jucator de MU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 10 ani jumate si stiu ce inseamna lol si noob pentru ca ma joc ROBLOX, e un joc pe internet, dar nu asta conteaza!
NOOB inseamna prost cu amuzant in acelasi timp!
iar LOL inseamna-foarte amuzant
si sati mai spun ceva, noob se pronunta nub

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob inseamna prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avea dreptate esti un noob si eu am 11 ani si stiu de la 8

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob inseamna incepator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob este pe cat se poate de imposibil de prostlaughing si pentru ala cu lol=amuzant, de fapt si de drept LOL inseamna mai mult decat amuzantbig grin e un fel de a spune rad in hohote Laughing out loud sau lots of laugh, ca si rofl de altfel Roll on the flor Laughing

| Jesse a răspuns:

Noob inseamna incepator sau neexperimentat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NOOB=toate insultele din lume

| SexAndDrugs a răspuns:

Cei care zic "n00b" sunt cocalari.
Cei care zic "noob" se exprim prin faptul ca te-au facut prost(incepator).

| TheKiller975 a răspuns:

De oblicei noob inseamna incepator dar cei care iti spun tie "Esti un noob" sunt ofticati...