| CityOfSatan a întrebat:

Ce inseamna pentru tine fericirea?

16 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nimic.
Mai ales atunci când ultimul pătrățel de ciocolată este mâncat de altcineva.

| Purgatoriu a răspuns:

În opinea mea fericirea nu poate fi definită. Mi se pare o întrebare dificilă. Fericirea e un ideal la care ajungem cu greu.

| DDCC a răspuns:

Să mă simt bine în pielea mea și fericirea celor dragi. Nu văd altceva decât zâmbetul lor car să mă facă fericit.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Tristetea.

| Exilee a răspuns:

Pentru mine fericirea inseamna bucuria de-a-i vedea pe altii fericiti, sa stiu ca am succes pe munca si meritul meu si sa fiu iubit de persoanele dragi asa cum sunt si nu pentru ceea ce am si mai mult, sa stiu ca aceleasi persoane pot sa-si gaseasca fericirea-n mine.:d

| CityOfSatan explică (pentru Exilee):

Foarte dragut.Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva ce nu am simtit niciodata puterea ei maxima de 100%.Nu stiu ce sa-ti raspund.Eu ma incadrez pe la 20%. restul 80% is sadness.

| DarthRevan a răspuns:

Nimeni nu iti poate spune ce e fericirea, doar tu o poti defini.Toate raspunsurile care le cautam sunt deja in noi, dar oameni nu realizeaza asta.Nu esti ceea ce gandesti ci ceea ce faci.Nu primesti in viata ce vrei ci ce esti tu! sper ca te-am ajutat

| prisacarul56 a răspuns:

Atunci cand stiu ca toti din familie sant sanatosi ma simt fericit.

| aquarising a răspuns:

Opusul tristeti:p. un sentiment placut

| dominic90demy a răspuns:

Un lucru dupa care alergi toata viata ca sa il obtii cateva secunde... minute, sau zile.

| DDCC a răspuns (pentru dominic90demy):

Bine zis, din păcate.

| smocky a răspuns:

Ceva scurt, pe moment, de multe ori neexistenta.Dar hei, traim in Romania!

| CityOfSatan explică (pentru smocky):

Mda.Bine punctat!

| Shapeshifter a răspuns:

Ceva imaginar, un ideal la care nu ajunge nimeni.

| Ungureanu_Claudia_1957 a răspuns:

Posibilitatea de a fi in apropierea copiilor mei, sau macar sa-i pot vedea atunci cand sufletul imi explodeaza de dor

Întrebări similare