Este o relatie intre 2 persoane care se bazeaza pe incredere, sinceritate si sustinere in toate problemele, ca acele 2 persoane sunt si la bine si la rau una langa cealalta si nu exista niciun secret intre ele.parerea mea este ca un prieten nu-l castigi cu una cu doua ci mai intai trebui sa fii tu pe deplin convins ca merita sa-ti stie toate secretele si ca nu poarta vorba de colo colo.(prietenie ca relatie de amicitie u de cuplu)
Pentru mine inseamna sa ne ajutam foarte mult de dragul prietenie eu sunt pe lume si imi place sa am prieteni ca e frumos in viata
"O iubire mult mai mica ca dragostea" Increderea, sinceritatea a 2 persoane care sa-u acceptat. Trairea unui timp indelungat cu o persoana ce a dezvoltat relatia de prietenit cu aceasta. Persoana cu care iti imparti atat bucuriile cat si necazurile. 2 persoane care stau impreuna si au preocupari comune.
Pai.prietenia este relatia dintre 2 sau mai multe persoane, care se bazeaza pe incredere unul in celalalt, sinceritate unul fata de altul, ajutor reciproc, afectiune.De asemenea, un prieten adevarat este acela care este cu tine atat la raw, cat si la bine(ce rima am facut), care atunci cand toti pleaca el ramane cu tine, care isi da seama ca esti suparat numai privindu-te in ochi si care poate sa iti dea sfaturi mereu cand este nevoie.Problema este ca un prieten adevarat este greu de gasit.de obicei suntem inconjurati de asa-zisii prieteni falsi.kre de fapt sunt mai mult"oameni falsi", facandu-ne sa credem ca ne sunt aproape, cand de fapt atunci cand avem nevoie de ei pleaca.
Si cum era o vorba. un prieten adevarat este greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat!
fundita pls?
Este un cuvantcare inseamna relatia intre 2 sau mai multe persoane.
Mda, prietenie...Toti avem prieteni, nu-i asa? Prietenia mai inseamna comunicarea fara cuvinte.
ZambescSiGata întreabă:
Bianca1997 întreabă:
ριтιкσтh întreabă:
Mindfulness întreabă: