| AndreeaNustiu a întrebat:

Ce inseamna pentru voi femeia? Atitudinea de femeie,femeia de casa, doamna de oras.Ce inseamna sa ai atitudine de femeie?

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Absolut nimic. Pentru mine femeia înseamnă un om cu vagin care de asemenea trebuie să își câștige respectul în societate și care de asemenea poate fi de mai multe tipologii.

| SunsetAway a răspuns:

Ce sa insemne? Gingasie, blandete, parfum distinctiv, parul lung fata de barbati (ma rog, majoritatea lor), imbracaminte, emotivitate, si... partenera pentru perpetuarea speciei. In rest tot oameni. Nu sunt femeile mai presus de barbati sau invers. Nu e de urcat nimeni pe vreun piedestal.

| Lzehxo a răspuns:

Cu totii vedem femeia ca fiind o fiinta draguta, firava, de casa, care mai iese in oras, care nu da cu pumnu, nu injura... Cu alte cuvinte caracterul femeii trebuie sa fie opus fata de al barbatului. Dar eu vad femeia cu drepturi egale ca un barbat, femeia e omul care poate fi exact ce vrea si cum vrea. Femeia e persoana a carei putere nici un barbat nu ar putea sa o opreasca. Asta e femeia!

| Freya1 a răspuns:

Femeia este persoana care iti da viata, sensibila, luptatoare, rabdatoare, fina care are aceleas drepturi in relatia de cuplu precum barbatul.
Femeia de casa este aceia care trage cu familia care face tot ce poate pentru bunastarea case, femeie linistita si devotata familiei poate chiar si o gospodina desavarsita.Iar doamna de oras acea femeie care stie sa se comporte in societate. Femeia ideala o stie toata lumea. Gospodina in bucatarie doamna in oras si c...a in pat (cu sotul bineanteles)

| RAY a răspuns:

Ce inseamna pentru voi femeia? majoritatea obiect sexual,daca prin asta se remarca ele ce vina am eu,multe doar atat stiu sa arate fizicul lor si atat in rest sunt ipocrite,false,mincinoase,pervese,desigur ca intr o femeie o vad si pe maicamea,soramea,prietena mea, amica mea etc
sunt si femei independente, rationale, mature, inteligente
Atitudinea de femeie, femeia de casa, doamna de oras.Ce inseamna sa ai atitudine de femeie?
femeia e asa cum vrea ea sa fie ca o pisica

| Caro34 a răspuns:

Asta inseamna pentru mine femeia:
- https://www.youtube.com/watch?v=e45jR4WVgPo&index=1&list=RDe45jR4WVgPo
https://www.youtube.com/watch?
- v=nbTKljz8QpY&list=RDe45jR4WVgPo&index=13
- https://www.youtube.com/watch? v=sMG2mxz4OjM&list=RDe45jR4WVgPo&index=37

| nhhv a răspuns:

Iubesc femeile. Sunt definiția a tot ce înseamnă eleganță, inspirație, tot. Iubesc femeia atunci când este pe picioarele ei, iubesc femeia atunci când se comportă precum o doamnă, când îmi este muză. Să ai o atitudine de femeie înseamnă totul din punctul meu de vedere.
Nu-mi pasă că ai 18 ani, 20 sau chiar 30; nu te voi considera femeie până când nu ai toate cunoștințele acumulate, toate experiențele dobândite și până când nu mă inspiri.

| Cristian201 a răspuns:

Eu am ajuns la constinta ca femeia este o fiinta deosebita creata de Dumnezeu pentru a fi iubita ^_^, si pentru ajutor reciproc. Stii, pentru noi barbatii ne e mai usor de a denunta, de a avea curaj in lucruri, in timp ce pentru voi, e mai usor sa fiti calme, blande, feminine. genul asta de ajutor : fiecare cu ce se pricepe! happy

nu stiu de unde ai primit sfatul, dar cred ca atitudine de femeie se refera la faptul de a fi mai integra, mai matura, si a nu face alegerile doar dupa sentimente, in special indragosteala, si sa accepti durerile si suferintele ca parte din viata, sa le accepti fara de a te identifica cu ele.

Întrebări similare