| KillMePlease a întrebat:

Ce inseamna pentru voi fericirea?
Ce va face fericiti?

51 răspunsuri:
| KillMePlease explică (pentru anonim_4396):

Niciodata nu mi-a placut sa zic lucruri bune despre mine chiar daca sunt adevarate.Dar sincer, prin ce am trecut (nu vreeau sa par prea dramatica sau sa crezi ca ma plang sau ceva.dar chiar a fost un soc pentru mine, mai ales dupa schimbarile de care am suferit, la care nici nu ma steptam)...Ihh.Mda....Ma consider mai puternica decat inainte, stiu mult mai bine ce vreau si sunt mult mai directa, sincer, la obiect si serioasa. Imi vad strict de scopul meu si nu ma abat de la ce mi-am propus. Desi exista destui,, monstruleti'' care vor sa ma doboare, ma mir ca acum ma doare fix in cot de gurita lor, ceea ce inainte ar fi fost imposibil. Sper ca nu te-am facut sa crezi ca sunt o egoista.Tu?happy

| GhostRider02 a răspuns:

Pe mine sincer...masinile si o persoana anume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KillMePlease):

Nu...esti o persoana foarte buna si corecta happy
Eu...pai, cu siguranta nu sunt o profitoare. M-as simtii ca ultimul om daca as ajunge sa parvin, sa profit de bunatatea cuiva. Sunt emotiva uneori, dar imi propun ca sunt puternica. Cum ai spus si tu despre atingerea scopului, nici eu nu ma abat de la drumul meu in viata. Mi-am propus sa nu fiu ca celelalte fete care se "arunca" in bratele baietilor. Mereu am considerat asta ceva urat, mai ales pentru minore. Mi-am impus legea stricta "fara baieti pana dupa 18 ani". Sunt dura cu mine uneori, dar corecta. Caut corectitudine nu minciuna.
Ma bucur sa te cunosc mai bine. happy

| 0Andrew0 a răspuns:

Sa castig la pariu(daca n-am noroc cu fetele macar cu pariurile...)

Ihh....Si eu ma bucur happy
Cred ca am multe de invatat de la tine...happy

anonim_4396

Ce varsta ai? happy

15... Tu?laughing
De fapt, cred ca mi-ai mai zis la o intrebare....Nu mai tin minte...big grin

| Croampa a răspuns:

Pe mine " ma face fericit" : mancarea, animele si muzica rock!

| Duucu a răspuns:

Fericirea sunt oamenii din jurul tau si realizarile tale, nimic mai mult si nimic mai putin.

anonim_4396

Aaaaaa...da, imi amintesc. Si eu tot 15. laughing

| kteichd a răspuns:

Pai sa fi multumit de tine insuti.

| RAY a răspuns:

Cand ai sanatate, banii, iubire eu cred ca esti fericit

| DjNick112 a răspuns:

Da, esti foarte fericita, de aici vine si numele tau de utilizator "KillMePlease".

| Agenta000 a răspuns:

Sa ne gandim ca suntem fericiti! happy

| KillMePlease explică (pentru DjNick112):

Cum ai ajuns la aceasta concluzie?laughing
De cand ma cheama pe mine asa?laughing

| DjNick112 a răspuns (pentru KillMePlease):

Pai am citit comentariile tale in mare si asa am ajuns la concluzia asta.
Pai tu stii cel mai bine de cant te cheama asa, nu eu te-am pus sa pui numele ala de utilizator.
Daca vrei sa te "Kill" putin, rezolvam treaba in particular nu trebuie sa ma "Please" laughing

| DjNick112 a răspuns (pentru DjNick112):

Cat*

| DjNick112 a răspuns (pentru KillMePlease):

Pai am vazut intr-un comentariu si asa am ajuns la aceasta concluzie.
Pai tu stii cel mai bine de cand te cheama asa, nu eu te-am pus sa pui numele ala de utilizator.
Daca vrei sa te "Kill" putin, rezolvam treaba in particular nu trebuie sa ma "Please" laughing

| KillMePlease explică (pentru DjNick112):

Daah....Interesting...laughing)))

| Liviu a răspuns:

O sa fiu cat pot de scurt.
Fericirea este precum drogul perfect pentru un abstinent. Unii oameni nu pot trai fara iubire,alti nu pot trai fara adrenalina, Alti tanjesc dupa alt fel de fericire, oarecum interzisa. Fericirea pentru mine capata un alt fel de sens, pentru unii poate fi ceva banal, insa pentru mine familia inseamna fericire.Insa ramane doar la stadiul de vis happy De multe ori noi, oameni vedem doar partea goala a paharului, de ar fi sa o vedem fie si macar o data pe cea pe sfert plina.Am putea fi fericiti pentru clipele in care razele soarelui ne 'mangaie' calduros, mna destul cu asta devin prea sentimental, pe scurt cam asta e tot ce imi trece prin cap(sau nu?)

| KillMePlease explică (pentru Liviu):

Mie imi place totusi cum pentru fiecare e ceva diferit chiar daca aparent spun unele lucruri comune, fiecare le percepe altfel. happy

Întrebări similare