Muzica buna inseamna pentru mine muzica ce imi trezeste anumite sentimente sau amintiri si ma face sa fredonez si eu versurile. E muzica aia pe care atunci cand o asculti te concentrezi atat de mult doar pe melodie, incat uiti ce e in jur. Aia e pentru mine muzica buna.
Muzica care are mereu acelaşi efect special ca la prima audiere, indiferent dacă sunt zile sau ani de la apariţia ei...
Raducule. eu nu ascult manele dar tu ai vazut. ca manelisti nu isi pun nikeee sau ceva de genu.(asta fac taranii). chiar imi place cum se imbraca manelistii. au mai mult stil decat multi din tara asta si stiu ce e aia o haina
eu ascult cam de toate.depinde cum imi vine... si muzica buna nu prea exista in romania. a existat poate... dar acum in romani sunt promovati doar niste oameni care nu fac 2 bani(mai ales aia la acasa arata numai niste oameni strica...sa nu le zic altfel)
Melodiile care suna la fel bine si live si inregistrate cu versuri si linie melodica care sa-mi placa.
Muzica anilor '80 si cea clasica. Sa nu fie manele, ca mi se zbarleste parul pe spate!
Pai cu siguranta ascult muzica din care sa inteleg ceva...versurile sa ma patrunda pana in suflet, sa inteleg versurile, mesajul lor si ceea ce vor sa transmita! ascult rock mai precis
Muzica inseamna pentru mine muzica ce imi trezeste sentimente anumite sau amintiri placute
Muzica buna inseamna pentru mine muzica ce imi trezeste anumite sentimente sau amintiri si ma face sa fredonez si eu versurile. E muzica aia pe care atunci cand o asculti te concentrezi atat de mult doar pe melodie, incat uiti ce e in jur. Aia e pentru mine muzica buna.