Sa fiu sanatos si sa am oamenii dragi sanatosi, altceva nici ca mi-as putea dori, adica sanatatea e idealul meu, de acolo pleaca toate.
Super,te închid într-un beci și te las sa faci foamea
Nu cred ca ai prins ideea
Ai zis orice, eu ți-am oferit o posibilitate
Inseamna asa:
1 - sa fi perfect sanatos
2 - Sa fi frumos
3 - Sa ai cap sa faci bani repede si multi, sau sa mostenesti o avere mare
4 - Sa ai o relatie f buna ca sa ai si sufletescul implinit
5 - Sa ai substanta letala pusa bine pentru ca daca la batranete cumva vei face o boala incurabila chinuitoare ireversibila, ca sa nu suferi in caz ca vrei asta, sa nu stai cu gandu ca ti-o iei atunci.
Sau sa nu fie nevoie sa o folosesti si sa mori cumva sa nu simti cand o fi.
Cam asa, deci am atins, sanatate, succes la parteneri de sex opus, bani, sufletesc, siguranta ca nu vei suferi niciodata masiv.
Cred ca o viata perfecta e atunci cand esti sănătos, iubit si trăiești bine.
Adică o data ce ai o familie fericita, împlinită si ai cele necesare unui trai normal cred ca e perfect.
Cand poti arata bine si sa faci ce vrei, fie ca e rau, si se ocupa ceilalti ca tu sa ai totul si libertatea.
O viata in care nu esti condus de ceilalti sau de propriile instincte,ci de o vointa divina dincolo de intelect pe care sa ajungi cumva sa o exprimi si sa o fructifici ca sa o duci bine si tu si ceilalti fara sa renunti la ce te face pe tine unic.
Lucrul asta mi se pare cel mai greu de obtinut in viata si foarte putini reusesc,pentru ca suntem condusi ori de ceilalti ori de propriile prejudecati sau idei defecte.
Eu vad viata ca pe o sculptura,la inceput e totul gri,nu sti unde vrei sa ajungi si de ce,iti alegi un drum si mergi pe acela,intre timp apar rascruci,tentatii, drumuri noi, poate bune, poate rele, incerci diverse chestii, vezi ce ti se potriveste, unde gresesti, ce ai de facut sa nu repeti greselile si rostul tau in general este sa-ti sculptezi propriul caracter pana ajungi sa fi multumit de tine insuti si de ce ai reusit sa creezi.
Pentru mine, ar fi sa am un partener (sot/iubit) care sa ma inteleaga si sa fim fericiti, sa am o biblioteca mare cu carti(nu mai am loc acum acasa de altele noi si e cam naspa ), sa calatorim prin lume, sa ajung sa-mi indeplinesc dorintele in privinta de cariera si sa las ceva in urma...
Dumnezeu ne-a dat o viață și o lume perfectă, și nenumărate exemple de a trăi.
Dumnezeu, Sănătate, Dragoste și Bani. Aceste 4 elemente consider că dacă le am, am o viață perfectă.
Uite, eu sunt mai fericit fara religie.
Nu e nici o utopie, norocosii asa sunt! Exista asa oameni si nu unul sau doi.
Utopie pentru ghinionistul care trage carte de doi lei la loteria vietii.
Problema e că dacă ești normal nu prea ai șanse de supraviețuire într-o astfel de lume...
KingSize întreabă: