| Sabìŋaaa a întrebat:

Ce inseamna pentru voi prietenia? Nu vreau definitii elaborate sau copy paste de pe google. Ce credeti voi. Funda! :*

Răspuns Câştigător
| Criss003 a răspuns:

Pai prietenia devarata...un prieten/a adevarat/adevarata nu trebuie NICIODATA sa te barfeasca si daca e ceva o veste de bine pentru tine sa se bucure si sa te ajute la greu. eu am 2 prietene de genul si ii multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa le cunosc. alexandra si madalina surorile mele le iubesc.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ceva ce nu mai are sens, oricine e dusmanos/a si invidios/a daca vede ca o duci mai bine decat el/ea. Uite aici un prieten adevarat, il cheama TIR si nu eu am filmat: http://www.youtube.com/watch?v=D0WX51Bv70w&feature=related

| Ramonaaaa a răspuns:

Prietenie un ''sentiment'' care apare la vârsta adolescenţei, care aduce bucurie, împlinire şi sentimentul că cineva te înţelege.

| Sonniiaa a răspuns:

Prietenia poate fi inteleasa ca o unitate de sentimente, simpatii, idei comune sau mai putin comune, de principii prin care se apropie doua sau mai multe persoane. Oricine doreste sa aiba un prieten bun care sa-i fie aproape. Multi dintre noi nu stim sa apreciem prietenia adevarata. Majoritatea se iau dupa aspectul fizic. Este dificil in viata sa fii singur, sa nu ai un prieten caruia sa-i vorbesti, sa nu ai cu cine sa-ti imparti bucuriile, sa nu ai un umar pe care sa plangi(la nevoie). Respecta daca vrei sa fi respectat, iubeste daca vrei sa fi iubit. : )

| Criss003 a răspuns:

Cobra47.poate ai si tu dreptate vecina mea se da bine pe langa mine si pe la spate ma barfeste e invidioasa dar exista si prieteni adevarati

| anaderol29 a răspuns:

Nu cred ca pot sa explic prea bine prin cuvinte...e un sentiment frumos:X iar prietenia adevarata e nemaipomenita(daca ai parte de ea si dn partea celuilalt) eu pot sa spun ca am o pr adevarata:X e verisoara mea:X dar suntem ca niste surori.stim totul una despre cealalta:X:*