| LegiuitorulInfractorul a întrebat:

Ce inseamna pentru voi sa fi prost? Care este primul lucru care va vine in minte?

Răspuns Câştigător
| AndaAlexandra a răspuns:

Să fi prost înseamnă să nu îți dorești să evoluezi in niciun sens.

| TimberWolf a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Eu ti-as fi dat funda, e prea smecher raspunsul!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

A nu stii nu inseamna ca esti prost =in Romania asa se percepe a fii prost de parca se nasc romani inascuti cu toata cunoasterea universala, prostia e cand nu vrei sa iti dovedeasca cineva contrariul, daca cineva prin dovezi stiintifici imi demonstreaza clar ca pamantul nu e asa cum stiu eu in prezent voi renunta la stiinta mea,asa si cu evolutia, big bang,ateism,tehnologie, mereu fii deschis la minte dar nu fraier, cerceteaza stiintific totul, nu crede in oameni si in dovezi, eu mereu experimentez, imi amintesc de primul calculator l am desfacut sa alflu daca e adevarat ce scrie pe internet si inca mai invat

| J0B0MAT a răspuns:

De exemplu eu acum pentru că iar a cam început să mă afecteze părerea unor persoane.Asta îmi vine acum în minte.Și sper să îmi revină mintea curând.

| Furnicuta000 a răspuns:

Cand spui un lucru gresit si cand cineva iti atrage atentia ca e gresit tu o tii pe a ta si nu vrei sa recunosti, crezi ca tot tu ai dreptate. Adica nu e nicio rusine sa nu stii lucruri, nici eu nu stiu multe lucruri (daca s-ar da eticheta de prosti celor care nu stiu anumite lucruri inseamna ca toti am fi prosti), dar nu e ok sa fii si ignorant si cu nasul pe sus. Eu cam asta cred

| TimberWolf a răspuns:

Intrebarile de pe TPU.