Poate fi vorba de inteligenta artificiala insa. In om intelligent nu presupunere neaparat cunoastere/recunoastere si cultura generala. A fi o persoana inteligenta inseamna sa stii sa te descurci in orice domeniu, o persoana inteligenta nu trebuie sa fie "tocita" pe in singur lucru/subiect. Inteligent esti atunci cand stii sa te folosesti de ceea ce stii si cunosti, trebuie sa stii sa pui in aplicare tactici si tehnici pentru a devein in om de success. Om de success nu inseamna, om bogat si toate cele. Om de success e Acela care si-a indeplinit toate scopurile cu success, iar pentru unii scopul vietii poate fi altul decat bogatia si scopuri de "crestere" pe plan personal. Bafta
Pentru mine un om inteligenteste unul care cunoaste multe si stie cum sa reactioneze in diferite situati
Drimmi, sa fim seriosi - la cat de prost sunt, pana si tu esti un geniu in comparatie cu mine. Ar trebui sa te simti mandru, din moment ce am pus cuvintele "tu" si "geniu" in aceeasi propozitie, si am reusit sa nu rad.
Eu vorbeam serios cand am pus intrebarea, nu mi-a ars de bascalie... dar se pare ca vrei s-o faci pe trollul,, tin sa te anunt ca am vazut prescolari care trollau mai bine decat tine/
'Tu si geniu',, nu m-am nascut sa fiu geniu, nu am nimic de castigat din asta.
La ce ai scris tu nici nu e de ras, e de plans ca te crezi inferior, ai grija data viitoare cum te adresezi.
Oo, too edgy, you might cut yourself.
Logic ca ma cred inferior. Cum as putea sa ma declar mai inteligent decat un trist care are orgas'm la prima sansa de a vorbi despre football, si creeaza chat-uri intregi in sectiunea de raspunsuri, in loc sa foloseasca optiunea de mesaje a site-ului?
Esti un adevarat geniu, Drimmi, nu te schimba niciodata. Sa nu folosesti niciodata functia de PM, sunt sigur ca absolut toti utilizatorii iubesc sa-ti vada conversatiile!
"Nu m-am nascut sa fiu geniu", hai nu mai spune! Se pare ca orgoliosul, narcisist si egoist are simtul modestiei! Sau... miros oare ipocrizie?
Pe aici persoane inteligente? Foarte putine, care chiar te ajuta. Si persoane cu critica deconstructiva? Plin de ele.
Te referi la mine? N-am facut nimic; ca daca mai si faceam ceva, atunci nu mai eram printre muritori.
Pentru mine omul inteligent e acela care nu raspunde inapoi atunci cand este atacat fiind in masura sa isi controleze emotiile si sentimentele zic eu, acela care are macar o rezolvare pentru o situatie nu tocmai placuta si in ultimul rand sa ii ajute pe altii de cate ori are ocazia.Cultura generala e importanta si ea dar nu completeaza puzzle.lu fara cele de sus.Asta e parerea mea.
Pai o persoana intelginta pentru mine este cea care:are cultura generala, da replici inteligente(nu ca sa jigneasca ci sa jaute), prietenos, sociabil, cel care tace si asculta, care nu injura.
IoanaMra întreabă:
Mindfulness întreabă: