| RAY a întrebat:

Ce inseamna pentru voi un om superficial? este sinonim cu a fi ipocrit?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Superficial nu e acelasi lucru cu ipocrit.
Poti intelege diferenta analizand cuvintele.
Superficial,adica lipsit de profunzime,de sentimente puternice si sincere,incapabil de sacrificiu pentru cineva.O persoana care se implica intr-o relatie doar pentru distractie.
Superficial nu decizi tu daca esti sau nu,te nasti.
Exemplu de persoana superficiala : O fata care isi alinta toate colegele cu,,sister'',care isi face zeci de poze pe zi cu scopul de a aduna likeuri,o persoana pentru care frumusetea exterioara e extrem de importanta si trebuie sa se ridice la standarde inalte. Unei persoane superficiale nu ii pasa de suferintele prietenelor ei,de problemele lor,nu le-ar ajuta la nevoie,vrea doar distractie si nu sufera prea mult dupa despartiri.
Vezi tu, superficialul nu minte.
Ipocrit inseamna om cu multe fete, prefacut, care vrea sa para ceea ce nu este. Deci ipocritul este fals, viclean, se foloseste de minciuni.
Exemplu: Un om care se lauda cu abilitati pe care e constient ca nu le are.

20 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Superficialitatea e si ea o ramura a prostiei in viziunea mea.

| 393Dan a răspuns:

Ipocrit e cand zici una si faci alta. Superfecial e cineva de tipul egoist + nepasator. Care se gandeste doar la interesele lor si in acelasi timp e nepasator de sentimentele si reactiile altora.

| RAY explică (pentru 393Dan):

Inteleg,si majoritatea nu asa suntem?

| 393Dan a răspuns (pentru RAY):

Eu nu ma gandesc doar la mine x) si din cate stiu nu-s ipocrit, parca ma tin de cuvant.

Dar la cine te mai gandesti sunt curios ca cineva mi-a spus ca sunt superficial

Parinti, veri, prietena, rude, prieteni...

Poate a avut invedere ca fapta ta a fost superficiala... oricare ar fi ea, nu numaidecat tu sa fii mereu asa

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu atingi esența si mijlocul unei situații. Te implici superficial, adică te implici cât îți e ție confortabil, nu dorești să dai mai mult. Vad că îți dau bătăi de cap.

Cica asa sunt eu pe TPU, eu incerc sa ma descopar pe mine, daca sunt asa oare de ce? Daca e ok, si eu mai ajut omul dar mereu ma dezamageste toti care le ajut ma calca in. picioare

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Am dat o data si am fost dezamagit, am mai afirmat asta aici ca sufar de dependenta de atasare emotionala virtuala, tratamentul este socializarea pe cat mai putin posibil cu o persoana, de asta nu-mi place ca apoi eu sufar, dar nu sunt egoist sau rau

Ah, ce-as vrea sa vadă cineva postarea asta.
"Cineva", dacă vezi asta, să știi că e cel mai bun răspuns la întrebarea ta: "de ce?"
Bravo, iubire! ❤️

Cine?

Meh, mai vechi.

Meh, mai vechi?

| MorganaM a răspuns:

Inseamna cineva de care ma feresc precum diavolul de tamaie big grin

| RAY explică (pentru MorganaM):

De ce? din cate am auzit diavolul are acum asigurare de viata si numai i este frica de tamaie

Răspuns utilizator avertizat
| Clorox a răspuns (pentru MorganaM):

Diavolul nu se fereste de tamaie draguta laughing

| MorganaM a răspuns (pentru Clorox):

Din moment ce stiu limba romana, voi la fel, iar acest site este cu totul in limba romana, nu vad absolut niciun motiv sa nu folosesc un proverb romanesc.
chiar si comentariul tau este tot in limba romana. deci nu te prea inteleg...

| Clorox a răspuns (pentru MorganaM):

Eh, bine punctat!

Întrebări similare