Ziua de nastere este momentul acela special din viata cuiva. Acel moment in care poti petrece cel mai frumos timp din viata ta, din acel an cu familia ta si prietenii tai. Ziua de nastere este momentul tau de fericire in respectiuvl an, insa nu toata lumea isi sarbatoreste ziua de nastere, probabil deoarece unii nu vor, iar altii nu isi permit (nu au bani) sa isi sarbatoreasca ziua de nastere. Prietene, simte, traieste si bucura-te! Caci, o zi de nastere trecuta e dusa pe veci, nu se mai intoarce. Asa e fiecare zi din viata unui om... bucura-te de fiecare moment al vietii tale...
La multi ani!
Buna! .
Pentru mine ziua de nastere e ceva frumos. in fiecare an imi petrec ziua alaturi de prieteni mei! e o zi speciala. ma simt minunat.
Imi pare foarte rau pentru-ca nu ti-ai sarbatorit ziua de nastere! La multi ani! sa ai tot ce-ti doresti, in primul rand multa sanatate!
Pentru mine. si o scrisoare de ziua mea. inseamna ceva mult. un efort din partea altuia depus pentru mine!
O seara minunata! un mare la multi ani!
La multi ani!
Pentru unii e sarbatoare mare. Si le place sa fie in centrul atentiei, sa dea petreceri, sa fie importanti. Pentru mine e o zi obisnuita, dar am "norocul' sa am prieteni care mi-o fac speciala, desi nu impun acest lucru. Fa de ziua ta ceva inedit, care sa-ti permiti si care sa-ti aduca aminte ca a fost ziua ta. Trebuie sa existe persoane langa tine care sa te faca sa te simti un pic mai special maine, chiar daca nu reusesti sa realizezi ceva spectaculos. De ziua mea eu vreau... sa fiu lasat in pace (stiu ca suna sadic, dar asta e). Depinde de personalitatea fiecaruia cum vrea sa-si traiasca viata sau momentele speciale care se ivesc. Daca nu ai avut parte de lucruri deosebite, dar le poti realiza, nu mai amana, caci viata nu sta in loc. Daca ai vise, dorinte, impartaseste-le si celorlalti, si poate chiar de ziua ta se vor implini. Viata e plina de surprize!
La multi ani,te inteleg nici eu n-am sarbatorit vreodata,pentru mine fiecare zi e o zi de nastere,noaptea mor dimineata inviu zilnic fac asta, bucrate de fiecare zi traita ca asta e ultima,singura care o avem cu toti,ni fi trist ca nu se merita sincer sa fi dupa ce ca viata e scurta chiar nu se merita,fa sport,manca sanatos, urmeaza citatul asta nu trai in trecut, nu visa la viitor concentreaza ti toate eforturile in prezent, din trecut sa inveti greselile trecutului, gandeste cum e sa ai 11 ani orb si sa nu poti merge cunosc un copil, totusi are un zambet pe fata deci nu vede