Inteleg genul ala de fata mereu imbracata in niste colanti de i se vede fundul mai bine decat daca era goala, mereu machiate, date cu ruj si la inmormantare si oja de unghi la 50 de bani, cu parul vopsit, umbland cu gentute Louis Vuitton desigur fakeuri cumparate din targ. Unele pitipoance poarta ochelari de soare, si pana la urma ce are daca afara ploua sau chiar ninge? desigur nu unii reali din sticla ci din plastic ieftin cumparati de la taraba unor tigani cu maxim 5 lei.
Ca si comportament nu o sa poti sa porti o conversatie normala cu una dintre ele, o sa fie prea ocupata sa isi faca poze sa le puna pe Facebook, si in loc sa fie atenta la conversatie o sa te transforme in fotograful ei (tipul care ii fotografiaza fundul).Din pozele unei pitipoance nu trebuie sa lipseasca statusul ei de viata dupa care se ghideaza, gen :
,, Nu sunt o fata obisnuita pentru ca am dreptul sa fiu speciala! ''
inevitabil copiate de pe internet fiindca vor sa para inteligente, dar stiu ca nu sunt in stare sa si fie.
Unele specii de pitipoance sunt cele care in poze isi scot limba afara din gura intr-o parte si inchid un ochi ceva in genul asta https://www.google.ro/......ps?/search nu au loc de ea in gura si pana la urma trebuie sa faca ceva cu ea.
O pitipoanca veritabila trebuie sa aiba cel putin o poza in care sa faca bot de rata.
Majoritatea au decolteu sa li se vada sanii,dar cum ai indreptat privirea catre ele o sa iti atraga atentia sa nu te mai uiti la sanii lor ca se simt jenate,de parca e vina ta cum s-au imbracat ele.
O pitipoanca trebuie sa se pupe(linga) cu jumatate din baietii din liceu, pentru ea este o mare realizare, si nu e de ajuns sa stie ea asa ca face si poze in caz ca cineva nu o crede, sa stie cu cine se pune!
Prefera baietii cu bani si muschi,iar daca nu ai esti asa esti considerat taran si nu o sa ai dreptul nici sa ii lustruiesti pantofii.
Asculta muzica de proasta calitate gen Justin Biber si alte trupe de genul care sunt cantareti,, pe net'' canta dupa ureche si nu au nici o notiune de ce inseamna muzica pe un portativ.
Niste pitipoance sunt si acelea care nu vorbesc niciodata cu tine, iar cand vorbesc sunt ceva in genul asta :,, Stii cat tin eu la tine, imi dai si mie 1 leu?''
Despre vocabular cand vor sa ceara ceva in loc sa foloseasca,, te rog frumos imi poti da...'' ele folosesc,, ba da si mie...''.
Daca tot ce am enumerat mai sus sunt doar fiinte fara minte ce o sa scriu mai jos sunt fiinte proaste, dar si foarte nesimtite.
Si in final cele mai jegoase pitipoance sunt cele care isi bat joc in public de alte persoane care sunt mai timide chiar daca acestea nu le-au deranjat cu absolut nimic.
Astfel de persoane pot fi descrise printr-o analogie simpla cu o oaie.
Urmeaza turma fara sa gandeasca mult, si nu au idei proprii.
Fac totul ca sa iasa in evidenta.In sensul bun.Cred ele.Dar ar trebui sa tina con si de parerea celor din jur.Sunt penibile in comportamentul lor.
anonim_4396 întreabă: