Sa stii sa-ti asumi greselile, sa incerci sa le remediezi, sa iei decizii bine gandite, sa stii sa actionezi rational,
sa stii sa analizezi unele lucruri care pot fi considerate importante.
Pentru 90% din oameni: să ți se pară pueril și nesatisfăcător tot ce-ai făcut înainte.
Pentru un om normal: un termen de căcat folosit de oamenii imbecili și teribil de plictisitori.
Maturizarea,impune,asumarea responsabilitatii faptelor tale.
Maturitatea,este o stare de deplina dezvoltare fizica si intelectuala,este stadiul inaintat de experienta,de insusire a cunostintelor, seriozitatea in comportament, fata de seminii nostri.
Din aceste motive, unii, chiar si la 40 de ani, nu sunt maturi, intelectual.
Să tratezi problemele într-un anumit fel, să gândești rațional. Maturitatea depinde de la persoană la persoană, depinde prin ce lucruri ai trecut. Nu toți oamenii au șansa la o viață..."bună", nu știu cum să-i zic, și de aceea unii copii ajung să se comporte ca adulții. În orice caz, e foarte nașpa să te maturizezi mai devreme, pentru că o să-ți dai seama cât de grave sunt anumite probleme, și copilăria ta se duce dracului.
Principiul de maturitate depinde de la persoana la persoana, cum il considera fiecare. Dar, conventional vorbind, a fi matur este considerat a gandi mai profund, mai logic si mai rational. Daca stii cum se comporta o persoana imatura, atunci vei stii o persoana matura cand o vei vedea, si nu cred ca definitia ar trebui aplicata peste tot. Fiecare judeca cum considera.
Maturitatea vine cu anumite raspunderi : job, familie, etc. Bineinteles ca trebuie sa ai o varsta. Legal esti matur la 18 ani sau 21(in unele state). Psihic, esti matur odata ce comportamentul tau s-a schimbat datorita responsabilitatilor pe care le-ai avut si experientei de viata.
anonim_4396 întreabă:
Kiki20098 întreabă: