Conteaza sa nu fii fals. Adica sunt tipi/tipe care se imbraca in negru, etc etc dar ei asculta manele. Conteaza sa simti muzica, sa ii traiesti mesajul, sa nu iti pese de ce spun ceilalti, sa nu iti fie teama sa te afirmi.
Hei.
Conteaza in primul' rand sa iti placa acel gen de muzica. Parerea mea este ca da, conteaza sa simti muzica si dupa majoritatea persoanelor conteaza si hainele... Cat despre atitudine depinde de parerea fiecaruia.
Se presupune ca daca iti place muzica iti place si stilul de viata si vestimentatia, dar nu e o regula.il poti simti in sange dar sa nu te imbraci ca ei
Draga, nu te mai obosi sa pari un rocker. Din moment ce nu ai inteles asta si ii intrebi pe altii despre ce inseamna, n'ai sa devii niciodata unul. Tu probabil ca deja ai inceput sa asculti aceasta muzica, dar chiar daca iti place o faci fortat. Sunt foarte sigur ca ti'ai schimbat stilul doar pentru a fi privita cu alti ochi de catre lume. De fapt n'ai nici cea mai vaga idee ce inseamna cu adevarat sa fi rocker.
Nu am afirmat vreodata ca sunt rocker. Mi-am spus doar parerea despre tine. Spune-mi te rog, ce intelegi tu prin "a ma ataca".
Un rocker adevarat nu intreaba pe alti, cum e sa fii rocker!
Sunt rockerita de 2 ani
Si nu intreb pe nimeni cum e sa fii
Atitudinea conteaza Noi nu suntem cum zic alti neintelesi seriosi si paranoici, reci!
Suntem oamenii normali ca tine
Peace!
In primul rand, conteaza sa simti muzica..si nu te lua dupa ceicare spun ca trebuie sa te imbraci in nergu ca nu e necesar sau obligatoriu.aceia se numesc blackeri. Exista mai multe tipuri de rockeri:blackerii, cei ca Bon Jovi care nu se imbraca numai in negru ci normal, cei ca RHCP plini de viata, nu trebuie sa fii trist sau prostii din astea, i-a exemplul lui avril lavigne(o fata rockeriza si plina de viata)..in fond asta inseamna sa fi rocker(adica sa fii energic, cauta definitia si o sa vezi ca asa e).De unde acest concept cu trist si prostii din astea(cred ca din cauza celor de la BVB)Fii tu insuti.Eu sunt rockeritza genul celor de la Bon Jovi, Linkin PArk etc, nu blacker.Si da, daca asculti muzica rock se vede, nu trebuie sa te imbraci ca unul.De ex eu nu adopt neaparat stilul, adica imi pun niste accesori, dar nu ma imbrac ca blackerii, ci normal si oamenii ma intreaa daca sunt si ce gen.Deci,be yourself all the time.OK? sper ca te-am ajutat. Fundita?
anonim_4396 întreabă: