Atunci cand te bransezi la altcineva(sau de la stalp fara stirea celor de la ELECTRICA) si nu ai contuar, cei de la Electrica spun ca furi curent
Nu ma referam la adevaratul sens al expresiei "a fura curent". un prieten m-a intrebat acum cateva zile pe mess daca fur curent si eu l-am intrebat ce inseamna. el mi-a zis ca daca nu ma prind asta e...si eu l-am facut prost la care el mi-a zis "chiar ca furi curent". si vreau sa stiu ce inseamna.sunt sigura ca e ceva jignitor.
Sa te legi la o retea electrica in mod ilegal si sa nu platesti nicio taxa de curent
A fura curent=1. a minti, a exagera, a abera
Exemple: -Am dansat aseara cu Jennifer Lopez pe masa in sufragerie
-Nu mai fura curent, stupid, ca e scump!
Sursa:www.123urban.ro
Mai nou a fura curent inseamna hacking la nivel international! ca sa confirmati raspunsu, google it
Poate s-a referit daca furi in fiecare zi, permanent:-?
http://dexonline.ro/definitie/curent
Hey:* Expresia "furi curent" se foloseste de foarte mult timp...Eu o stiu de vreo 4 ani. E ceva gen... minti sau "du`te ba de aici" sau "Ma iei la misto?" E ceva ce folosesc pustii pentru a se da interesanti
Ai de invatat nepoate...sa te uiti la o faza din filmul gajo dilo si ai sa vezi cum se face! sa nu incerci acasa.
Fur curent inseamna a innebuni a face tot felul`de prosti chestii dinaste`a.
"Furi curent"= Adica ca si cum ti-ar da un "jeth" ceva de genu', siktir...e o aberatie
A fura curent inseamna a exagera...da tu nu sti sa dai funda pentru cel mai bun raspuns?
E ca si expresia 'esti asa urat ca strici aparatul foto' doar ca aici nu era vorba de uratenie...
Nu mai spuneti prostii! si eu am patit la fel.m-a intrebat cineva si eu am ramas ceva de genu:O?! e ca si cum te-at intreba : ai chef de misto? sau ma iei la misto? cu intelesul asta
Nu exista asa ceva.Baiatul ti-a facut o farsa si de aceea te-a si intrebat daca te-ai prins.
IAmSoDifferent întreabă:
LovelyGirl4u întreabă: