Inseamna sa faci tot ce-ti sta in putinta sa faci sa mearga bine si sa fie totul frumos.De multe ori merge asa, cand partenerii fac compromisurisi se gandesc la binele lor, nu la binele personal.SI iertarea face parte din aceasta lupta apriga, insa nu trebuie sa se transforme intr-un obicei.Trebuie sa-ti dai seama de ceea ce e bine. Uneori inima ne spune sa facem ceva, iar subconstientul nostru altceva. Cel mai bine e sa gasim solutia ideala si sa nu regretam nimic dupa.
Sa te porti ca atunci cand iti pasa. Daca te pune sa te bati cu alta pentru el da-l incolo ca nu merita. De cate ori auzeam un text de genul asta faceam o fata mirata si intrebam "auzi dar tu vrei sa fim impreuna?" "da normal etc" "si eu, deci e suficient. care mai e scopul luptei?" aaaa vrei sa fac niste eforturi ca relatia sa fie asa cum vrei tu. Am inteles De ce sa repari ceva care merge?
Depinde, ce doresti din punct de vedere moral sau interes, mai exista si o alta latura, cea spirituala.
Sa faci tot ce iti sta in putere pentru a tine aceea relatia, sa iubesti, sa ierti si sa faci compromisuri
Sa te implici cat se poate de mult, sa ierti sisa fii intelegatoare\intelegator
Sa nu lasi pe nimeni si nimic sa va desparta, iubirea voastra sa invinga orice obstacol, oricat de greu ar fi, si sa aveti incredere unul in celalalt.
Inseamna ceva, totusi, dar nu stiu ce, hai sa iti traduc, inseamna sa te implici foarte mult
Sa lupti sa fii in continuare alaturi de persoana respectiva...cum am facut eu, insa degeaba
Bafta.
1 Daca este abia la inceput, rupe-o.
2 Daca este in curs de desfasurare si se ivesc "negativitati", incearca sa lupti pentru ea, poate merita.
3 Daca vezi ca lupti si nu merita treci la punctul 1, rupe-o.
Bun, ai luptat si ai salvat relatia, dar crezi ca totul va fi ca inainte, in sufletelul tau nu va fi intotdeauna un bob de neincredere fata de persoana iubita, asa ca rupe-o si ia-o de la capat cu alta. Va fi o relatie noua si din experienta anterioara vei incepe lupta chiar din primul moment, o lupta de a intretine o relatie frumoasa, cat mai sincera si fara compromisuri.
Buna Inseamna sa pui suflet in acea speranta, sa fi in stare sa renunti la orice si orcine pentru ca acea relatie sa continue si sa faci orice sacrificiu daca este nevoie
Have a nice day!
Sa faci tot posibilul ca ea sa mearga si sa pui suflet in ea sa comunici cu celalalt si sa incerci toate optiunile de refacera a ei atunci cand e in pericol de destramare
Inseamna sa-i ierti toate prostiile celuilalt cu falsa speranta ca a 10 -a oara nu o va mai face.Vei fi dezamagit cand o va face, dar tu esti dispus sa lupti pentru relatie, nu?
Sa te bati cu topoare, sabii, pistoale pentru cel pe care il iubesti, hahaha.
Intr-o relatie care merge, nu ar fi cazul" sa lupti", lupti atunci cand ceva scartaie.
Sa lupti pentru ceva inexistent! Dragoste? Nu exista, sau daca exista nu pentru toata viata, maximum 5 ani...acum nu imi lua in seama raspunsul... daca crezi ca nu iti este de folos! KiSsSs U aLl!
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
PROMOVARE 4 VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță
alina657 întreabă: