Utilitate - un muncitor de la apă-canal
Inutilitate - toţi felatorii de limbrici care stau 12 ore pe zi cu fundul pe scaun nefăcând nimic. Şi aici mă refer la toate naţiile de asistenţi, concultanţi, reprezentanţi şi alte scârbe fără de care lumea ar fi exact la fel.
Buna perspectiva.
Uita-te la Marina, sa vezi ce raspuns demn de luat in considerare a dat
Observ că mulţi ţi-au dat definiţii, cu ce înseamna util şi inutil, ca şi cum tu nu ai şti să cauţi pe google dacă ai vrea să vezi ce înseamnă cuvintele astea, din perspectiva nimănui.
Utilitate: Cartile, pe care majoritatea dintre noi, ori nu le au, ori nu vor sa le aiba.
Inutilitate: Televizorul, dupa parerea mea. In afara de rolul de a manipula ''prostimea'', nu-i vad alt rol.
Televizorul este bun, dacă ştii la ce să te uiţi.
Eu nu văd cum ar putea să mă manipuleze Top Gear, How it's made, documentarele de pe Nat Geo Wild...
Ok, excludem cateva posturi, de exemplu: Discovery Channel, National Geographic, Animal Planet, DaVinci Learning...
Mi-au scos nenorocitii de la RDS Discovery Channel...
Nu prea ma uit la tv. Singura emisiune pe care o urmaresc pe Discovery, este ''Tehnici esentiale de supravietuire''.
Eu ma uit de 2 ori pe luna
Utilitate - iti este de folos pentru anumite lucruri
Inutilitate - nu ajuta la nimic
UTILITÁTE s. folos, necesitate, trebuință, (pop.) priință, (înv.) polză. (De mare ~.)
INUTILITÁTE ~ăți f. Caracter inutil; lipsă de utilitate. [G.-D. inutilității] /
Am mentionatin punctul vostru de vedere!
Din punctul meu de vedere
Util: Internetul, Telefonul
Neutil: Cartile, Scoala, Profesorii
BeyondTheDarkSun întreabă:
anonim_4396 întreabă: