Trist, dar adevarat, nu vom mai intalni acele persoane sa planga alaturi de tine, ci doar iti va oferi consolarea de care ai nevoie.Asta este realitatea si trebuie sa acceptam viata asa cum este(buna si rea)In privinta acelora care se cred mai presus de noi, importanta le vom arata mai putina.Eu cred ca mai sunt persoane care iti inteleg tristetea si sufera alaturi de tine.Cum vad eu viata? Frumoasa si cateodata ma gandesc cat de repede o traim. Din cauza timpului care se scurge foarte repede.
Adaug - "Viaţa, este ca o reîncarnare" - în sensul când e să murim în ochii celorlalţi, ceea ce şi se întâmplă, ne vom relua viaţa de la capăt - prin "n" repetări de expierenţe... de pildă, "viaţa (ne) este şi-o luptă continuă"!
"Doamne, cum ne-am despărţit cu toţii. Poate că şi prietenia şi iubirea nu merită, într-adevăr, să fie trăite, dacă nu sunt veşnice. O viaţă întreagă de frumuseţe, asta ar însemna ceva, într-adevăr."("O viaţă întreagă de frumuseţe", Octavian Paler).
Asta e adevarat, daca nimeni nu stie prin ce treci, atunci nu te intelege desi el/ea spune acest lucru, de aceea exista atata durere, suferinta, sa ne faca mai puternici ca sa depasim obstacolele din viata.
Din pacate este foate adevarat ce ai scris tu.Pe fiecare il doare numai necazul lui.Doar taria de caracter si credinta te vor putea ajita in viata.
Prfml, despre viata nu se poate spune doare atit, ca sa scrii despre VIATA nici in google.com nu-ti ajunge spatiu, acest subiect e foarte voluminos, da tu esti inca copil dupa cite vad eu, si suferi din cauza cuiva, dar oamenii sunt diferiti si fiecare vede viata din puctul lor de vedere, si nu-i poti critica, tu vezi in cineva care are totul un oarecare egoism, si indiferenta de persoane, pai sa-ti spun ca nu toti sunt asa, sunt persoane de aceste, dar nu toate, asa ca nu te konfunda...