Viața e superbă. Ținând cont că am fost însurat și am avut o soacră care de fiecare dată când ajungeam acasă și o vedeam cu mătura în mâna nu știam dacă vrea să facă curat sau vrea să-și ia zborul... acum viața e un extaz total.
No ce sa fie. o chestie normala. Te scoli dimineata,te duci la scoala, te intorci, inveti, iti faci dus, mananci si te culci.iar vineri seara te duci la chef si te imbeti.
Un film, in care joci rolul principal.
Sau poate, o lupta, in care cu totii devenim cate un Don Quijote de o factura aparte...
Un fir...
Al unora este din aur, al altora din plumb.
Un fum...
Mai vrei?
A mea e naspa, chiar nu stiu de unde am scos tampeniile de mai sus.
Viata e un miracol al naturii, e o minune ceva de care stim multe dar nu stim cum a aparut si de ce? faptul ca exista se datoreaza unei evolutii de 3, 8 miliarde de anii a vietii pe pamant,desi ce inseamna viata? ar fi multe de spus, cum este viata voastra? si buna si rea,depinde de multe ori imi sap singur groapa, asta e singura si ultima care o voi trai vreodata deci sa ne bucuram de fiecare clipa a vietii, ca maine poate suntem mortii, asta e viata fragila dar si frumoasa, puternica, niciodata sa nu isi pierzi speranta
Viata pentru mine inseamna tot ce ne inconjoara, nu ma pot plange de viata mea ca o am faina.
LovعlyFeelings întreabă:
Raluca591 întreabă:
LisaJulie întreabă: