Modarea unui X-BOX consta in instalarea unui soft care sa permita rularea mai multor aplicatii direct de pe memory stick (card) asa numitele programe "homebrew" care sunt de fapt niste aplicatii similare celor de Windows dar create special pentru X-BOX. Intr-un cuvant pe un X-BOX modat poti sa rulezi(joci)jocuri piratate trase de pe internet. Prin modare dispare protectia care nu te lasa sa joci decat jocuri originale.In alta ordine de idei, nu mai cumperi jocuri ->le descarci FREE.
Bafta!
Salut.Am vazut ca te pricepi la xbox. Daca mi l-am modat, si mi-am scos un joc de xbox de pe net.si mi-a aratat acolo,, iso,, trebuie instalat cu demon tools si dupa aia sa il bag pe dvd si in consola sau il bag direct[adica dupa ce mi se termina de downloadat il bag pe dvd neeinstalat]. Sper sa ma ajuti pentru ca nu stiu la cine sa apelez.Mersi
Da! Trebuie instalat cu Daemon Tools sau alt site similar. Uite aici o instalare iso. http://www.videotutorial.ro/? p=5574
Mersi mult.Mi-ai mai raspuns la ceva intreabari si m-ai ajutat foarte mult.Din partea mea ai funda
Dar tutorialul asta e bun si pentru xbox de ala mai vechi nu?
Pentru x-box 360.
Si pentru xbox clasic? Ca pentru xbox clasic era intrebarea de mai sus.
Da! si pentru x-box normal.
The4Ever întreabă: