Daca se semneaza oficial in vara si se pune in aplicare nu o sa mai avem voie sa facem nimic,eventual netul o sa il folosim pentru mess si mail,asta daca ramane si yahoo messenger free ca altfel nici nu mai are rost, ideea e ca providerii de net or sa stie tot ce miscam pe net.In principiu da nu ai voie sa downloadezi muzica,filme,jocuri,nu ai voie sa uploadezi muzica,filme jocuri si nici nu ai voie sa detii muzica, filme sau jocuri care nu sunt originale sau pentru care nu ai platit nimic. Daca nu respecti asta da se face puscarie, desigur la inceput or sa ii distruga pe astia cu site-uri de torrente si alte site-uri de genul dupa care o sa treaca la consumatorii simpli de internet.
Http://www.youtube.com/watch?v=bcCVitc6JQk uita-te la asta e explicat pe intelesul fiecaruia, oricum e nasoala treaba :-s...
M-am uitat! Nu am intele chestia cu pirateria ! Nu am eu voie sa pun pe internet un joc, sau nu am voie sa downloandez un joc piratat! Si da, ai dreptate, e o porcarie cu ACTA!
ACTA este un proiect de lege care formal vrea sa lupte impotriva pirateriei, dar pentru asta sunt alte organizatii care o fac deja. ACTA vrea mai exact sa NE CONTROLEZE pe noi, sa stie tot ce facem, ce gandim si ce vorbim. Sa nu mai zica cineva ca profetiile nu se implinesc una dupa cealalta, pentru ca inseamna ca e ORB COMPLET! Prin ACTA oamenii din intreaga lume conectati la internet vor fi controlati total.
"Astazi lumea traieste intr-o perioada de anarhie a democratiei. Intre popoare se observa ura, dusmanie, dezordine. Puterea lumii acesteia se exercita si se prezinta sub chipul democratiei. Diferitele conceptii despre lume, schimbarea traiului, obiceiurilor, traditiilor, se macina in moara cuvintelor despre democratia popoarelor. Aliantele, coalitiile politice, uniunile economice internationale, congresele si conferintele, intrunirile mondiale si vizitele protocolare, schimburile de pareri si informatii, dar si legaturile organizatiilor secrete formeaza catargul mondial pe care puterile intunericului le urzeste impotriva omenirii.
Popoarele care nici nu gandesc se prind in capcane unul pe altul. Asadar un mod de anarhie, care predomina pe plan mondial, diplomatia si prefacatoria, care tind ca sa defineasca normele de viata ale omenirii, pe dependenta economica si subjugare, popoarele facandu-se prada usoara a puterilor care lucreaza din umbra, care pregatesc nevazut, terenul pentru guvernarea mondiala.
Aici vom cerceta anarhia democratiei, ca semn care premerge lui Antihrist, asadar ca semn de avertizare, fiindca din vremea lui Daniel este profetit, ca anarhia democratiei va fi ultima forma a puterii pe planeta noastra, care premerge lui Antihrist, si care va pune capat puterii lui tiranice. Antihrist exploatand confuzia care va predomina prin divizarea omenirii si prin anarhie, pe plan mondial, va lua cu forta puterea, care aproape i se va oferi.
Fiindca, dupa cum spune Sf. Ap. Pavel: "... si atunci se va arata cel fara de lege" (II Tes.2, 8), atunci se va arata Antihrist, "pana cand cel care o impiedica va fugi dat la o parte" (II Tes.2, 7)"